• Véradás utáni betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A véradás utáni napon el kezdett folyni az orrom illetve a torkom is kapart, de lázam nem volt. A kérdésem az lenne, hogy értesítsem-e a vérellátót erről?

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a véradás témában

        Kedves Kérdező! Nem feltétlenül szükséges, ugyanis a banális léguti megbetegedéseket okozó vírusok a vérplazmában illetve részben a fehérvérsejtekhez kötődve találhatóak. A plazmát fagyasztják, frissen nem használják fel. üdv: dr. Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2015. április 03., 12:42; Megválaszolva: 2015. április 07., 01:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: