• Állandó rosszullét/ájulás érzet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr Úr/Nő! Mostanság elég sűrűn vagyok rosszul, azt érzem, hogy el fogok ájulni, főleg tömegközlekedési járműveken, boltban. Enyhe klausztrofóbiám van, de nem hiszem, hogy ez lenne a baj. Ez kb pár hete van így. Lehetséges, hogy nem jut elég tápanyag a szervezetembe? Mostanság nem eszek rendesen és nem is változatosan, illetve pár napig diétán éltem, de abbahagytam, mert igazából alig van felesleg rajtam..Elég vékony és sápadt vagyok. Emellet november óta kb havonta slájmot hányok fel. Arra kelek lefekvés után 1-2 órával hogy iszonyatosan fáj a hasam és rosszul vagyok. Órákig szenvedek míg 1-2-3 olykor több hányás során ki nem jött a slájm..azután jobban leszek, csak legyengülök. Bár jelenleg nem emlékszem mikor volt utoljára. Terhes nem lehetek elvileg, a gyógyszert minden nap pontosan 9kor beveszem, nem szedek mellé más gyógyszert, menstruálok rendesen és emellett nem is túl aktív a szexuális életem.

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező!

        Az állandó rosszullétet okozhatja a drasztikus diétázás, de emellett vérszegénység, emésztőszervi ok és még számos más ok is szóba jön. Térjen vissza a normális, kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. Ha pár hét alatt nem enyhülnek tünetei, akkor mindenképp forduljon háziorvosához!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-03-18 10:18:10; Megválaszolva: 2010. március 18., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: