• Nyomó érzés a torokban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Néhány napja torkomon nyomó érzést észleltem és néha nehezen is légzek. Mintha valami nyomná össze és meglehetősen rossz érzés, nehezebb lesz a légzés. Hőemelkedésem is szokott lenni ha kint dolgozok,a fülem az arcom és a testem is meleg lesz, a látasom is rosszabb lesz , homályosabban is látok . Valamikor a szívem is elkezd verni és félelem önt el , és ájulás közeli állapotba is kérültem.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a Rosszullét témában

        Kedves Kérdező! A beteg vizsgálata nélkül a leírt tünetek alapján nem lehet egyértelmű véleményt mondani . Légúti panaszai és a melegségérzet, szívdobogásérzet és a többi panasz hátterében is sok minden állhat, keresse fel háziorvosát.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2019. május 17., 16:50; Megválaszolva: 2019. május 20., 22:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: