• Vérkép

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 43 éves nő vagyok, szerdán reggel volt egy kisebb rosszullétem, vagyis elgyengültem kivert a víz, a nap folyamán azóta is többször bever a szívem. Felkerestem a háziorvosom, aki elküldött vérvételre és nyugtatót írt fel.Sajnos elment szabadságra egy hétre így már nem tudtam megmutatni az eredménye. Minden negatív és beleesik a tartományba kivéve a C. Reakt. Protein ami 0.10-es értéket mutat 0.30-5.00 tartományba. Kérdésem lenne, hogy ez mit jelent és mivel emelhetném meg a szintet mivel a háziorvosom 1 hétig szabadságon lesz. Köszönettel Zsuzsanna

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában

        Kedves Zsuzsanna!

        Az nem probléma, ha a CRP szintje alacsony, ugyanis ez egy gyulladásra utaló fehérje a vérben. Ne izguljon, így jó a vérkép, ahogy van. Ha panasza továbbra is jelentkezik, folytassák a kivizsgálást. Jó hétvégét!


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-05 15:14:14; Megválaszolva: 2010. március 05., 15:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: