Dr. Bodnár Edina

Dr. Bodnár Edina

bőrgyógyász, onkológus
Bemutatkozás:

Születési hely, idő: Debrecen, 1978.12.18.

Tanulmányok:

  • 1985-1993 Margit téri Általános Iskola, Debrecen
  • 1993-1997 Tóth Árpád Gimnázium biológia-kémia tagozat, Debrecen
  • 1997-2003 DOTE Általános Orvosi Kar, Debrecen (summa cum laude minősítés)
  • 2003-tól DE OEC Bőrgyógyászati Klinika
  • 2008 - Bőrgyógyászat szakvizsga
  • 2014 - Klinikai onkológia szakvizsga

Magánrendelés:

  • 4026 Debrecen, Honvéd u. 62.
  • Rendelési idő: hétfő 17-20 és szombat 9-13 óra (előzetes bejelentkezés alapján)
  • Időpontfoglalás: +3630 876 7971
Legutóbbi válaszai

Vitilligo, vagy más betegség jele ez

Én ezt nem vitiligonak látom, hanem érbeidegzési zavarnak, tehát a kis bőrben lévő erek nem tudnak könnyen kitágulni, ellazulni, ezért okoznak fehér foltot a bőrön.

Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès

Érdemes lenne laborvizsgálatot végezni, vérszegénység, vashiány irányában. Helyileg ecsetelje Betadine oldattal naponta 2-3x.

Mi a teendő?

Én úgy gondolom, hogy csak egy tágult faggyúmirigy, faggyúciszta lehet. Teendőt nem igényel, esetleg sebészileg eltávolitható ha nem húzódik vissza magától.

makkon gyulladás szerű hámosodás

Kedves Kérdező! A Travocort krémet javaslom, mely egy kombinált készitmény, gombaellenes és gyulladáscsökkentő hatása is van.

Gomba a makkon?

Sajnos fotót nem kaptam a kérdéshez. A leirás alapján én a Travocort krémet javasolnám a tünetekre.