• Dr. Bodnár Edina

        bőrgyógyász, onkológus

        4415

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        bőrgyógyászat, onkológia

        Bemutatkozás:


        Születési hely, idő: Debrecen, 1978.12.18.



        Tanulmányok:




        • 1985-1993 Margit téri Általános Iskola, Debrecen


        • 1993-1997 Tóth Árpád Gimnázium biológia-kémia tagozat, Debrecen


        • 1997-2003 DOTE Általános Orvosi Kar, Debrecen (summa cum laude minősítés)


        • 2003-tól DE OEC Bőrgyógyászati Klinika


        • 2008 - Bőrgyógyászat szakvizsga


        • 2014 - Klinikai onkológia szakvizsga



        Magánrendelés:




        • 4026 Debrecen, Honvéd u. 62.


        • Rendelési idő: hétfő 17-20 és szombat 9-13 óra (előzetes bejelentkezés alapján)


        • Időpontfoglalás: +3630 876 7971

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Dr. Bodnár Edina legutóbbi válaszai
        A kép alapján felmerül a gombás fertőzés lehetősége. Loceryl körömlakkot ajánlok hetente 1x. A körömlakkot addig kellene használni, amíg a "beteg köröm" le nem nő, illetve utána még kb. 2 hónapig.
        Bűzös zöld folyást baktérium okoz, ezért tenyésztés alapján kellene kezelést kapniuk. Az antibiotikum szedés nem befolyásolja a veszettség elleni oltást, nyugodtan mehet a kettő együtt.
        Kedves Cintia! Én nem tudok összefüggést a herpesz és az arckrémezés között. Ha évente 6x több alkalommal újul ki a herpesze, akkor laborellenőrzés mellett 1 évig naponta 2x400mg acyclovir tartalmú gyógyszert kellene szednie.
        Gombás fertőzésnek látom, kezelje Travocort krémmel.
        Leginkább gombás fertőzésnek látom. A Canesten helyett inkább a Travocort krémet javaslom.
        A kép alapján legvalószínűbb a gombás fertőzés. Kezelje Travocort krémmel.
        A bőrben lévő kiserek sérülékenyek valami miatt. Szedjen nagy dózisban C-vitamint és Rutascorbint az érfalak erősítése céljából.
        Valószínű, hogy bakteriális fertőzés okozza a problémát. Kezelje Bactroban vagy Fucidin krémmel.
        Aranyeres oka van a problémának, amihez az álló fizikai munka hozzájárul. Ha kellemetlenséget okoz, akkor proctológián meg tudják operálni.
        Sajnos nem tudom megmondani Önnek mi okozza a problémát. Ha 5 hónapja nem múlik, akkor érdemes lenne személyesen megmutatni bőrgyógyásznak. A vérzés miatt lehet szövettani vizsgálatra is szükség lesz.
        A képek alapján pikkelysömör és lisztérzékenység is felmerül a gombás fertőzés mellett. Személyes vizsgálatra, szükség esetén biopsziára is szükség lehet.
        Azt gondolom, hogy lehet nagyon kiszàrította a sós víz, vagy megirritálta a homok. Advantan kenőcsöt javaslok naponta 1-2x, illetve ureás testápolót.
        Sajnos képet nem kaptam a kérdéshez. A leírás alapján gombás fertőzésnek gondolom, kezelje Travocort krémmel.
        Èn autoimmun hólyagos bôrbetegségnek vagy szív eredetű elváltozásnak gondolom. Jó lenne fotón látni, akkor többet tudnék mondani.
        Betadine kenőcsöt javaslok kötésben naponta 2x.
      • Hirdetések
      • Kiemelt témák
      • Hirdetés