Dr. Bodnár Edina

Dr. Bodnár Edina

bőrgyógyász, onkológus
Bemutatkozás:

Születési hely, idő: Debrecen, 1978.12.18.

Tanulmányok:

  • 1985-1993 Margit téri Általános Iskola, Debrecen
  • 1993-1997 Tóth Árpád Gimnázium biológia-kémia tagozat, Debrecen
  • 1997-2003 DOTE Általános Orvosi Kar, Debrecen (summa cum laude minősítés)
  • 2003-tól DE OEC Bőrgyógyászati Klinika
  • 2008 - Bőrgyógyászat szakvizsga
  • 2014 - Klinikai onkológia szakvizsga

Magánrendelés:

  • 4026 Debrecen, Honvéd u. 62.
  • Rendelési idő: hétfő 17-20 és szombat 9-13 óra (előzetes bejelentkezés alapján)
  • Időpontfoglalás: +3630 876 7971
Legutóbbi válaszai

Viszketés

Kedves Kérdező! Az eosinophilia és a viszketés miatt széklet féreg-, féregpete vizsgálat, allergia vizsgálat, illetve tumorkutatás javasolt. Lokálisan használjon hígított steroid krémet.

Zsírcsomó lehet vagy esetleg rossz indulató lifóma?

Mindenképp szükséges egy nyaki ultrahang vizsgálat, mert az ultrahang el tudja különíteni, hogy lipoma vagy nyirokcsomó-e, illetve azt is, hogy jó-vagy rosszindulatú az elváltozás.

A makkon van egy sárga folt

Igen, kenheti még Travocort krémmel, illetve szedjen még be 2 hétig 1-1 Mycosyst kapszulát.

Bőrsérülések ujjakon

Góctól (pl. fogászati), de kontakt anyagoktól is előfordulhat ilyen probléma. Epicutan-teszt, illetve góckutatás mindenképp indokolt.

Café au lait foltok

Többször előfordul, hogy csak bőrtünet van, neurológiai, szemészeti elváltozás nem társul a tejeskávé foltokhoz, de azért érdemes ez irányban is követni a babát, főleg ha esetleg neurofibromák is megjelennek.