• Antidepresszáns

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Nekem az lenne a kérdésem,én szedek este már csak negyed mizapint,és reggel negyed paroxatot, mindkettöt egészröl kezdtem. Az lenne a kérdésem milyen segitséget tudna nyujtani,hogy letudjak szokni mindkettöröl? És ez kb milyen hatás,és mennyi idö lenne?

        Dr. Veress Dóra válasza a depresszió, hangulatjavító témában

        Kedves Kérdező! A két hangulatjavító alapján azt tippelem, hogy depressziója lehetett éjszakai alvászavarral. Ugyan nem írta, hogy hány mg-os tablettából szed negyedeket és mióta, de ekkora adagokról nem lehet nehéz leszokni. A kérdés az, hogy a betegsége lehetővé teszi azt, hogy abbahagyja a szedésüket? Ha elhagyja őket, akkor lehet, hogy visszatérnek a depressziós panaszai. Ezt kell mérlegelni, mielőtt letenné a hangulatjavítókat. A betegségén a relaxáció, a meditáció, a jóga sokat segíthet, ezzel is erősítheti az idegrendszerét és megkönnyítheti a gyógyszermentes életre való átállást.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 14., 19:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 23:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés