• Depresszió

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő, doktor úr! Bipoláris affektív zavaral küzdök 6 éve, gátolt öngyilkossági gondolataim vannak. Márciusba voltam kórházba, suicid intenciok miatt. Sajnos a jelenlegi helyzetem se jó, sokszor gondolok a halálra, környezetem mindig mondja hogy az életet ajándékba kaptam, csak a jó dolgokat lássam, amit sajnos nem igy nem láttok, féllek hogy Visza térően feszült vagyok, és féllek hogy megörülők. Sokszor érzem úgy hogy " megszeretnék halni"... Ebből az egészből nem nagyon láttok ki útat. Senki nem ért meg, és elérhetetlenek az emberek körületem

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a depresszió témában

        Tisztelt Kérdező, smeretlenül azt tudom csak tanácsolni, hogy a leírt panaszait ossza meg a kezelőorvosával, és együtt dolgozzanak azon, hogy a gyógyszerek változtatásával, illetve pszichés támogatással a panaszait minimalizálják. Nem törvényszerű, hogy ilyen érzésekkel kellkjen kűzdenie folyamatosan. Emellett fontos lenne megtalálni azokat az aktivitásokat, embereket, amik, ill.akik segítenek a mindennapokat feltölteni hasznos és érdekes élményekkel. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. augusztus 26., 23:09; Megválaszolva: 2019. augusztus 29., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: