• Ödvözlöm az édes apám már lassan három hete van depresszióban mit javasol

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Ödvözlöm az édes apám már lassan három hete van depresszióban mit javasol . Kérhetnék egy telefonszámot ? Nem tud aludni Szedte Frontint de attól rosszul lett és ezért abbahagyta és most szedi a Stihl NOX ot és azzal pár órát tud aludni de attól nappal még mindig rájön hogy reszket keze nem tud egy helyen állni és elkezd sírni már három hete kérem segítsen érhetnék egy telefonszámot és telefonon megbeszéljük

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a depresszió témában

        Tisztelt Kérdező, Telefonon nem, hanem ezen a felületen tudunk értekezni egymással. A stilnox hosszabb távon biztos nem a legjobb megoldás, mert hozzászokik a szervezet. Tartós depresszió esetén antidepresszáns beállítása javasolható. Ezt apukájának kell kezdeményezni, akár házorvoson keresztül az állami ellátás keretein belül, akár magánorvosnál. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. június 10., 13:54; Megválaszolva: 2020. június 12., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: