Ödvözlöm az édes apám már lassan három hete van depresszióban mit javasol

Ödvözlöm az édes apám már lassan három hete van depresszióban mit javasol . Kérhetnék egy telefonszámot? Nem tud aludni Szedte Frontint de attól rosszul lett és ezért abbahagyta és most szedi a Stihl NOX ot és azzal pár órát tud aludni de attól nappal még mindig rájön hogy reszket keze nem tud egy helyen állni és elkezd sírni már három hete kérem segítsen érhetnék egy telefonszámot és telefonon megbeszéljük

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza depresszió témában

Tisztelt Kérdező,

Telefonon nem, hanem ezen a felületen tudunk értekezni egymással.

A stilnox hosszabb távon biztos nem a legjobb megoldás, mert hozzászokik a szervezet. Tartós depresszió esetén antidepresszáns beállítása javasolható. Ezt apukájának kell kezdeményezni, akár házorvoson keresztül az állami ellátás keretein belül, akár magánorvosnál.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. június 10., 13:54; Megválaszolva: 2020. június 12., 14:10
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szerotonin szint extrém magas
Depresszió
Tisztelt doktornő, doktor úr! Bipoláris affektív zavaral küzdök 6 éve, gátolt öngyilkossági gondolataim vannak. Márciusba voltam kórházba, suicid...
Depresszió vagy...
Tisztelt Doktornő! Édesapám több mint három éve (valószínűleg rejtve előbb jelen volt) küzd egyre súlyosabb depresszióval. Kezdetben...
MIT TEGYEK
TISZTELT DOKTOR NÓ KRIZIS OSZTÁLYON VOLTAM DEPRESSZIO.ONGYILKOSSÁG MIATT. A MAI NAPIG VANNAK PÁNIK ROHAMAIM ÉS SAJNOS AZT HITTEM JOBBAN VAGYOK DE NEM...