Depressziós vagyok

T.Dr nő/Ur! Depressziós vagyok (szorongásos) .Szedek: frontint és citelopram oriont. Attól vagyok még idegesebb (és ez a vérnyomásomra is kihat) , hogy eléggé hízok.Tud-e segíteni abban, hogy mivel lehet helyettesíteni e gyógyszereket? Köszönettel: Éva

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza depresszió témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben erőteljesek a tünetei szükségesek lehetnek a gyógyszerek. Számos gyógyszer áll rendelkezésre, súlynövelő hatás nem egyformán fordul elő. Ezt beszélje meg kezelőorvosával. A gyógyszeres terápia mellett nagyon sokat tud segíteni pszichoterápia, melyet pszichológus végez (keressen pszichológust) . A gyógyszerek súlynövelő hatását életmód változtatással, az étkezés gondosabb megválasztásával és mozgással is ellensúlyozhatja.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 02., 17:17; Megválaszolva: 2011. február 06., 08:32
Kérdések és válaszok: Depresszió
Meddig tart a mirtazapin elvonási...
Hogyan kezeljük?
A kiüresedésem gyógyítható?
Érzelmi kilengések
Depresszió