Depresszió és stressz

Tiszteletem.Olyan kérdésem lenne, hogy nemrég nagy nehezen sikerült több éves vizsgálatok után kideríteni a bajom.stresszes depressziós probléma okozza a szédülésem és idegességem és még sok mindent ami vele jár.Rudotelt írtak föl és papaverint.úgy nézki hogy valamivel jobban vagyok tőle.De meddig lehet ezeket szednem mert ha abba hagyom újra és újra kezd vissza térni a régi probléma. Szedhetem évekig mert a beteg tájékoztatóban az van írva hogy 4 hétig lehet csak? Vagy esetleg még van valami más olyan készítmény amitől jobban lehetnék?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza depresszió témában

Amennyiben tényleg depresszió áll panaszai hátterében nem biztos, hogy a legjobb készítményeket szedi és tartós feszültségoldásra sem a legmegfelelőbb készítmény.Szakorvoshoz (pszichiáter) forduljon, aki a tüneteket értékeli és ez alapján fog javasolni adekvát kezelést.

Kérdés: 2011. február 01., 08:55; Megválaszolva: 2011. február 03., 08:42
Kérdések és válaszok: Depresszió
Meddig tart a mirtazapin elvonási...
Hogyan kezeljük?
A kiüresedésem gyógyítható?
Érzelmi kilengések