Segítségkérés

Ez év márciusban sokkos idegöszeropanást kaptam kórházi kezelést és azóta gyógyszert kell szednem ami most Sertralin Sandoz 50mg és Rivotril 05mg Közepes erősségü Depreszió a kédésem azóta szinte egyáltalán nem óhajtom a szex et ami elég rosz férjem türelmes de azért nem érti mivan velem ennek előte nem volt ijen jelegü problémánk még mindig nagyon szeretjük egymást boldo házzaság ban élünk lelkileg ez bánt még amásik is lelkileg viselt meg ami 37 év után elkültek a munka helyemről félre értés miat kérem segitsen mit tegyek? szeretnék igazi nő lenni előre is köszönöm tisztelettel Mara

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Diószegi Judit válasza a depresszió témában

Kedves Mara! A depressziónak gyakran velejárója a csökkent szexuális vágy. Ez a probléma a megfelelő kezeléssel (mivel állapota is) javul. Az antidepresszáns gyógyszerek hatásossága 2-4 (esetleg 6) hét után jelentkezik, ezt az időszakot ki kell várni. Emellett javasolnám pszichoterápia megkezdését is, mely segít a munka elvesztésének feldolgozásában is.

Kérdés: 2010. augusztus 02., 10:01; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 18:42
Kérdések és válaszok: Depresszió
A kiüresedésem gyógyítható?
Érzelmi kilengések
Depresszió
Gyógyszer!
Kedves Dr.Nő!-sajnos vissza tértek a gyógyszerem szedése előtti tünetek.Pedig elég erősnek éreztem magam abban hogy le tegyem 10 év szedés után!Az...
Gyógyszer váltás
Kedves Doktornő! Antideprenszáns elhagyását segítő gyógyszerek felől kérnék javavallatot. Próbáltam rivotrilt igaz csak 0,25, de nem volt jó...