• Pánik, depresszió, szorongás, pajzsmirigy?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Most éppen depresszióval kezelnek, amire coaxilt 2-1-0 valamint miagent szendtem este 1-et amit most az orvosom lecserélt a súlygyarapodásom miatt Frontin0,25-re szükség esetén. Az álapotom hol jobb, hol rosszabb. Régebben kezeltek pánikbetegséggel is. A tüneteim is mindig változnak. Hol szomorú vagyok és mindenen képes vagyok magamat elsírni, hol pedig olyan rosszullét jön rám, hogy nem látok rendesen, remegek,olyan minha fáznék, vagy nagyon ingerült leszek, félek, hogy megbolondulok. Ráadásul ezek mellett menstruácios problémáim is vannak. Valmint nagyon félek különböző betegségektől (epilepszia, rák, stb:) Szeretnék családot alapítani, de nem akar összejönni a baba. Sokan azt tanácsolták vizsgáltassam ki magam,nem-e pajzsmirigyproblámám van és az hozza ezeket a tüneteket, a hírtelen fellépő látászavart, belső remegést ami kihat az egész testemre, vagy ezek a rosszullétek csak spontán a depresszióm okozzák? Szeretném tudni , hogy Önök mit javasolnak! Válaszukat előlre is köszönöm!                                            

        WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Levélíró!

        Pánikroham kialakulhat pajzsmirigy túlműködés esetén, csökkent működésnél megjelenik fáradékonyság, koncentrációs zavarok, aluszékonyság. Az előzőnél fogyás, az utóbbinál hízás fordul elő egyéb testi tünetek mellett. A diagnózist megerősíteni vagy kizárni biztosan laborvizsgálattal lehet. Jelentkezzen háziorvosánál laborvizsgálatra.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-22 21:55:32; Megválaszolva: 2010. május 22., 21:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés