Nyomás érzet

Tisztelt doktor úr! Nemrég hirtelen magas lett a pulzusom és nem éreztem túl jól magam ezzel be mentem az ügyletre ott pánikrohamnak nyilvánítottak, azóta ugyan nem volt magas a pulzusom, viszont nyomó érzést érzek a bal halánték tájékán, illetve kicsit furcsa a látásom mintha szédülnék, de mégse mert ismerem a szédülés érzést és néha mintha zsibbadás érzés lenne a bal kéz fejembe. Voltam pszichiáternél és ő azt mondta lelki eredetűnek gondolná és a vérképem is teljesen jó,viszont én nem tudom, hogy ilyen tünetek lehetnek-e lelki eredetűek,ebben szeretném segítséget kérni válaszát előre is köszönöm!

Dr. Fehér Gergely válasza pánikbetegség témában

Kedves Kérdező!

A panaszok elég szerteágazóak, elég nehéz bekategorizálni őket. Inkább lelki eredet merül fel az olvasottak alapján (persze ez nem kizáró jelentőségű), de egy koponya MR megnyugtatóan tudja tisztázni a helyzetet.

Üdvözlettel:

Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2022. január 15., 16:01; Megválaszolva: 2022. január 17., 17:31
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Remegés a lábban
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 25 éves ffi vagyok, kb. egy hete van a lábaimban állandó, kis kitérésű, magasabb frekvenciájú "remegés". Kívülről ez...
Vegetativ neurózis.
Tisztelt Doktornő! Multkor is feltettem kérdést egy olyan ügyben, hogy nekem kb. 20 vagy 25 éve megállapitották ezt a betegséget és azt mondták...
Mr lelet véleményezése
Mri lelet (Dva gyanú )
MR vizsgálat eredménye