• Ön mit tenne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor

        A páromnak rosszindulatú daganata van a vesemedence és a hugyuti vezeték között és nem tudjuk mit tegyünk, ugy volt műtik, de elmaradt mert néthés volt most hetente egy injekciót kap de ő sem tudja mire., ez valami kemo? nagyon rosszul érzi magát és az onkológiai intézetben nem igazán foglalkoznak vele kérem javasoljanak valami jó orvost aki  segitene köszönettel, a leletben van irva polip is és daganat is

        WEBBeteg szakértő válasza a daganat témában

        Mivel elindult egy kezelés, elsősorban a kezelőorvossal szükséges beszélni. Bármilyen orvosi kezelés történik, abba a beteg beleegyezése szükséges, ezért konzultáljanak a kezelőorvossal, elhamarkodott döntést ne hozzanak. A műtét elmaradásának okáról ennyi információ alapján nem tudunk nyilatkozni.


        Kérdés: 2010-02-07 16:51:33; Megválaszolva: 2010. február 07., 16:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: