• daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Édesanyám 54 éves és az alsó medián csecsemőfőnyi daganatot találtak nála. Azt mondták, hogy jóindulatú. Arra lennék kíváncsi, hogy mire számíthatok? Mi a legjobb és a leghosszabb lehetőség? Ráadásul a vércukor szintje 14. Vissza fog jönni a daganat? Keresgéltem az interneten, de nem találtam semmi hasznosat. Várom válaszukat, előre is köszönöm szépen. Tisztelettel: Melinda

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a daganat témában

        Kedves Melinda! Jó lett volna, ha megírta volna a Mama diagnózisát. Az "alsó medián" pusztán a hasmetszés helyét jelöli, a szervet, a daganatot, annak szövettanát NEM. Azaz: fogalmam sincs, a Mamának melyik szervében volt a daganata, mi volt a szövettana, azaz mire kellene válaszolnom. dr. Nagykálnai Tamás


        Kérdés: 2014. március 31., 20:06; Megválaszolva: 2014. április 02., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: