• A bőr ismeretlen eredetű és viselkedésű daganata

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Húgomat bőrgyógyász küldte atípusos naevus cong. pigm.tel műtétre. A sebész elvégezte a műtétet, Húgom csak otthon olvasta át a leletet.D 4850 Bőr bizonytalan eredetű és viselkedésű daganata.Lehet, hogy melanoma? Miért változtatta meg vajon a sebész a diagnózist? A műtét alkalmával semmit sem mondott. Néhány nap múlva lesz a kontroll, aztán a szövettani eredmény még később, addig is szeretnénk tisztábban látni. Mit jelenthet? Köszönettel:

        Dr. Bodnár Edina válasza a daganat témában

        A szövettani kérőlapra a lehetséges szóba jövő kérdéses diagnózist rá kell írni. Ne aggódjanak, ez semmit nem jelent. A végleges szövettani eredmény a döntő.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2014. szeptember 24., 17:19; Megválaszolva: 2014. október 05., 20:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: