• magas inzulin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretnék segítséget kérni! 15 hónapja szültem, (sajnos meghalt a kisbabám)25 kg-ot híztam a terhesség alatt.Szülés után rögtön leadtam 12 kg-ot, de azóta sajnos ismét csak gyarapodok! Elkezdtem csinálni a szénhidrát diétát, amitől leadteam 5 kg-ot, csináltattunk labor vizsgálatot, PCOs vagyok és magas az inzulin szintem, amire kaptam meforal 1000 mg tablettát! Az egyik kérdésem az lenne, hogy tudna-e segíteni egy diéta összeállításában, mert én már annyira nem tudok segítség nélkül haladni! A másik kérdésem pedig, hogy apró gümőket tapasztalok a hasamon, derekamon, combom belső részén, a karomon és a mellemben is, a mellem meg is uh-oztattam, azt mondták, hogy zsír mirigyek(viszont szülés után gyógyszerrel apasztották el a tejem). A háziorvos azt mondta, hogy lipómák, de azért egy kicsit aggaszt a dolog! Válaszát és segítségét előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a PCO témában

        Kedves Kérdező!

        A diéta összálllításában a dietetikusok tudnánk Önnek tanácsot adni. Amennyiben ezt nem tudja elérni, akkor egy email címet kérnék Öntöl, ahová a mi dietetikusunk segítségével tudok étrendet küldeni.

        A lipoma (zsírmirigy daganat) jóindulatú, esztétikailag mindenképpen rossz, de az életét nem fogja negatívan befolyásolni, ennek ellenére a testsúlycsökkentés mindenképpen szükséges.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-17 11:11:34; Megválaszolva: 2010. március 17., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: