Mit tegyek

Tisztelt Doktor Úr! A helyzetem a következő: március 11.-én mentrsuáltam utoljára, áprilisban elmentem orvoshoz miután 35 napra sem jött meg akkor azt mondta az orvos hogy pco-ra utaló jeleket lát az UH-on.Ezután elküldött terheléses cukor vizsgálatra és menotestre. A menotest negatív lett és a vércukrom is rendben volt, nem igazán értette hogy akkor miért nincs semmi.Ezek után 2 hetente jártam vissza majd májusban írt fel Norcolutot, hogy menstruáljak és hátha megrepeszti a burkot a petefészkem körül, miután beszedtem a 4X1-et 2 napra rá volt 2 napos pecsételő vérzésem.Ezután visszamentem és ismét Norcolutot kaptam de most 2X1-et kellett szednem ezután most megjött rendesen. Azt mondta a doktor Úr hogy ha most sem jön meg normálisan akkor ír csak beutalót endokrinológiára, mert amúgy nem úgy nézek ki kívülről mint aki hormon problémás. Az igazság hogy most már nem tudom mitévő legyek mert január óta próbálkozunk a párommal hogy babánk legyen de azt érzem hogy még csak találgatás van hogy akkor mi a bajom. Válaszát előre is köszönöm L.Nikolett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza PCO témában

Kedves Nikolett!

Komplex endokrinológiai kivizsgálás javasolt.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. június 28., 12:48; Megválaszolva: 2015. július 05., 22:11
Kérdések és válaszok: Egyéb
Masztocitózis? Bélféreg?
Tisztelt Doktornő! 23 éves nő vagyok. Másfél éve kezdődtek a panaszaim. Akkor fogamzásgátló gyógyszert szedtem PCO miatt. Majdnem minden nap...
Tb támogatás
Tisztelt hölgyem/uram! 20-21 éves vagyok és egészen komplex a problémám: metabolikus szindróma, a pajzsmirigyemmel is vannak problémák bár ez nem...
Zsibbadás, gyomorhullámzás
Kurkumin étrend kiegészítő...
Koleszterin csökkentés aktív...