Izzadság téma

Mikrohullámmal is harcolhatunk a testszag ellen!

Több mint TestŐr

Sokan mindennapos harcot vívnak az izzadság és a testszag ellen. A mikrohullám segítségével ma már örökre kiiktathatók ezek a kellemetlenségek. Bár az izzadásnak fontos szerepe van, hiszen hűtő funkciót lát el, de a hónaljtáji terület mindössze ennek csak a két százalékát teszi ki. A mikrohullám nemcsak az izzadságmirigyeket és a bűzmirigyeket szünteti meg, de a szőrnövekedés is kiiktatható vele.

Segítség, nagyon izzadok - Mik a kezelési lehetőségek?

WEBBeteg - Cs. K., fordító, Lektorálta: Dr. Bodnár Edina, bőrgyógyász

A túlzott izzadás az emberek 3 százalékát érinti, nőket és férfiakat egyaránt. Sok esetben elkeserítő lehet a leküzdhetetlennek tűnő tünetekkel szembesülni, azonban jó, ha tudja, hogy olyan egészségügyi problémával áll szemben, amelyre létezik hatékony orvosi megoldás!

A túlzott izzadás okai és következményei - Mit tehetünk?

WEBBeteg - Dr. Bodnár Edina, bőrgyógyász

Izzadás

Az izzadás egy elengedhetetlen élettani folyamat, mely kiemelkedően fontos szerepet játszik a testhőmérséklet szabályozásában. A verejtékmirigyek által termelt izzadsággal a szervezet természetes módon hűti magát.

Kellemetlen izzadságszag

Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina

Nagyon büdös az izzadságszagom, hiába zuhanyzok, használok dezodort vagy izzadásgátlót. Már rengeteg félét kipróbáltam (gyógyszertárit is) , de az illatuk csak összekeveredik az izzadságszagommal és még rosszabb lesz az egész. Egészségesen táplálkoz

Furcsa izzadás?

Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina

Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! Egy (elsőre) kissé furának ható problémával fordulnék Önhöz. Mosás után pólóimon (illetve 1-2 alsónadrágon) világos okker/rozsda színű nagyobb méretű foltokat, csíkokat fedeztem fel. Először mosógépre/porra/öblítőr