Immunerősítés téma

Hogyan erősítsük immunrendszerünket?

WEBBeteg - Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász

Immunerősítés

Az őszi hónapok beköszöntével egyre többen fáznak meg, lesznek betegek, vagy rosszabb esetben az influenza miatt esnek ágynak. Mindez betudható az időjárás megváltozásának - a lehűlésnek, esőknek, nyirkossá vált levegőnek -, amely hozzájárul a kórokozók számának növekedéséhez.

Immunerősítés probiotikumokkal

WEBBeteg - Dr. Borsi-Lieber Katalin

Immunerősítés

Több száz tudományos vizsgálatot végeztek a jótékony tejsavbaktériumok hatását kutatva, melyek eredménye szerint a tavasztól őszig rendszeresen szedett probiotikumok segítenek megelőzni a náthát, influenzaszerű megbetegedéseket, illetve a megbetegedés esetén gyorsabb és enyhébb lefolyású a betegség, kevesebb a kialakuló szövődmény.

Resistar PRO: ha tényleg egyedülálló segítség kell immunrendszerének

Szponzorált tartalom

Bizonyára sokan tapasztalták, hogy az immunrendszert támogató, természetes alapú étrend-kiegészítők jelentős része „egyedülálló” összetételt és hatékonyságot ígér. Sok készítményben azonban tüzetesen vizsgálódva sem lehet semmi egyedire bukkanni. Ha van termék, amely viszont teljes joggal használja az említett jelzőt, az a koncepciójában és komplexitásában is egészen újat hozó Resistar PRO. (x)

Immunerősítés természetes úton a gyógygombákkal

Szponzorált tartalom

A gyógygombákat már évezredek óta alkalmazzák a távol-keleti gyógyászatban. Fogyasztásuk számtalan pozitív előnnyel jár, melyek közül az egyik legfontosabb az immunerősítés, azaz a szervezet védekező mechanizmusának támogatása. (x)

Milyen vitaminokra van szükségünk télen?

WEBBeteg - B. M., szakfordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos

A fényhiány, a diétázás, a gyorsételek fogyasztása miatt télen is nagyon fontos, hogy szervezetünket hozzájuttassuk az olyan vitaminokhoz, amelyeket ilyen feltételek mellett gyorsan felhasználunk. Napi vitaminszükségletünket legjobb természetes forrásból pótolni.

Tél eleji immunerősítés

Szponzorált tartalom

Év végén, amikor már nagyon rövidek a nappalok, és szinte alig jutunk napfényhez, a szervezetünk is legszívesebben téli álomba merülne. De sajnos ezt nem tehetjük meg, ezért itt az ideje, hogy valahogy vitalizáljuk magunkat, hogy a hosszú téli hónapokban is frissek, energikusak lehessünk. (x)

Resistar PRO: immuntámogatás felsőfokon

SynergoLAB - Szponzorált tartalom

A hűvösebbre forduló időjárás, az egyre kevesebb napfény és a vírusok fokozódó támadása közepette a zöldségekben és gyümölcsökben gazdag étrend mellett is szükségessé válhat az immunrendszerünket támogató étrend-kiegészítők fogyasztása. Hosszú órákat lehet azonban eltölteni azzal, hogy megtaláljuk a számunkra lehető legjobb terméket. (x)

Nem a csodaszerek, a jó rutin segíthet az immunrendszernek

TÉT Platform Egyesület

Közel két éve élünk együtt a koronavírussal, és a negyedik hullám idejére már sokan felismerték, hogy az immunrendszer optimális működése érdekében mindennap érdemes tenni. Lehetséges, hogy a járvány ily módon segíti majd az egészségesebb életmód elterjedését?

Elég lehet-e vakcina helyett egészséges életmóddal védekezni a COVID-19 ellen?

WEBBeteg - Fazekas Erzsébet, újságíró

Az önmagukat egészségesnek gondoló emberek, akik megfelelően étkeznek és aktívan mozognak, vajon eltekinthetnek-e a koronavírus-fertőzés elleni vakcina felvételétől? - veti fel Richard Bloomer táplálkozástudománnyal foglalkozó kutató. A költőinek szánt kérdésre határozottan nemleges választ ad.

Hogyan ússzuk meg a tanévkezdést betegségek nélkül?

WEBBeteg - Dr. Király Balázs, gyermekorvos

Ahogy elindul a tanév, elkezdődik az ovi, bölcsi, néhány napon belül már tüsszög, köhög a gyerek, fáj a torka? Rögtön orvos, betegállomány, antibiotikum? Persze a szabi már rég elfogyott, s nincsen, aki otthon maradjon? Ismerős a helyzet? Legyen ez idén másképp!