A SynergoLAB hatékonyabb! Az immunerősítés terén is!

Szponzorált tartalom
frissítve:

A magyar szakértői csapat gondolt azokra, akik a természetes alapú gyógymódokat részesítik előnyben és szeretik, ha azok mögött bizonyítékok is állnak. (x)

ImmunerősítésA Resistar PRO egyedülállóan komplex megoldást nyújthat mindazoknak, akik ebben a kulcsfontosságú időszakban szeretnék megvédeni saját és szeretteik egészségét!

Bár a tavasz szinte már csak egy karnyújtásnyira van, nem szabad elfelejteni, hogy szervezetünk éppen most van kitéve az egyik legnagyobb erőpróbának. A tél végére sokunknak kimerülhetnek a „vitaminraktárai”, miközben a felsőlégúti megbetegedéseknek kimondottan kedveznek ezek a hetek.

Nem véletlen, hogy ez idő tájt sokan keresik az immunrendszer támogatásának legjobb módjait – azonban a piacon lévő szinte megszámlálhatatlan termék közepette ez nem is olyan egyszerű feladat.

A jó hír, hogy a SynergoLAB, soraiban orvossal, gyógyszerésszel és természetgyógyásszal, elvégezte azt az alapos kutatómunkát, ami minden idők talán egyik legátgondoltabb étrend-kiegészítőinek megalkotásához vezetett!

Mi teszi egyedülállóvá a SynergoLAB formuláit?

A hazai szakemberek újszerű, a szervezetre egyetlen, összetett egységként tekintő szemléletmóddal közelítettek a kérdéshez. Kiindulópontjuk, hogy mivel az egyes kór- és hiányállapotok a legritkább esetben vezethetőek vissza egyetlen okra, ezért a rájuk adott válaszoknak is maximálisan komplexeknek kell lenniük.

Készítményeik vezérelve éppen azért az, hogy a szükséges összetevők „egyszerű” pótlása mellett nagy figyelmet kell szentelni többek közt azok optimális felszívódására, hasznosulására is. Ennek jegyében a termékeikből az igazoltan pozitívan ható alkotóelemek mellől nem hiányoznak például a bélrendszer egészsége vagy a hormonális egyensúly szempontjából kulcsfontosságú komponensek sem.

Ami most igazán aktuális: Resistar PRO

Ez az innovatív, holisztikus megközelítés egyik legtökéletesebb megtestesítője a Resistar PRO nevű immunmoduláns készítmény. Ennek kifejlesztésekor a SynergoLAB csapata megkereste azokat a tradicionális gyógyításban régóta bizonyító, természetes összetevőket, melyek releváns klinikai vizsgálatok által is igazolt módon pozitívan hatnak egyes immunfunkciókra.

A prémiumkategóriás étrend-kiegészítőben így egyedülálló komplexitásban találhatóak meg a bizonyítottan jótékony alkotóelemek, a teljesség igénye nélkül az echinaceától, a ganoderma gombán és a kurkuminon át az olajfalevél kivonatáig, melyek ráadásul egymást erősítve, szinergiát létrehozva fejtik ki hatásukat a szervezetre. Ezt a már így is páratlanul erős palettát pedig az immunrendszer normál működését sokrétűen támogató vitaminok és nyomelemek teszik teljessé.

Vitaminpótlás

Az eredmény: egy bizonyítottan hatékony, természetes összetevőkre épülő étrend-kiegészítő, amely egyszerű és biztonságos választást jelent azoknak, akik szeretnék a lehető legjobban felvértezett immunrendszerrel várni a tavaszt!

Bővebben: https://synergolab.com/termekek/resistar-pro

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Alkoholizmus Alkoholizmus

Hol kezdődik az alkoholizmus? Melyek a legjellemzőbb tünetei?

Down-szindróma Down-szindróma

Hogyan szűrhető ki? Milyen lehetőségek vannak?

Hogyan reagál immunrendszerünk a különböző kórokozókra?

Hogyan működik az immunrendszerünk? Honnan tudhatjuk, hogy erős immunválaszunk van-e a kórokozókra? Van-e olyan, hogy az immunrendszer túl erős?...

Mire képes az erős immunrendszer a SARS-CoV-2 koronavírus ellen, és mire nem?

Milyen hatással van a SARS-CoV-2 az immunrendszerre, legalábbis mit tudunk ezen a ponton? Mire lehet képes egy optimálisan működő immunrendszer e vírus...

A nyirokcsomó-megnagyobbodás okai

A nyirokcsomók a szervezetben elszórtan, a nyirokerek mentén elhelyezkedő, a nyirokrendszer részét képező szervek. Kb. 500-600 nyirokcsomó található...

Immunerősítés probiotikumokkal

Több száz tudományos vizsgálatot végeztek a jótékony tejsavbaktériumok hatását kutatva, melyek eredménye szerint a tavasztól őszig rendszeresen...

Így maradhat egészséges és fitt a téli hónapokban is

Aki betart néhány egyszerű szabályt, a hideg évszakban is problémamentesen megőrizheti egészségét, fitt és karcsú maradhat. Ehhez adunk öt tippet.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket?

Az őszi hónapok beköszöntével egyre többen fáznak meg, lesznek betegek, vagy rosszabb esetben az influenza miatt esnek ágynak. Mindez betudható az...

Hogyan válasszunk multivitamint?

A tavaszi időszak kezdetén jellemzően még kevesebb friss zöldséghez, gyümölcshöz jutunk, emellett a napfény és a mozgás hiányának hatására...

Tények és tévhitek: Erősíthető az immunrendszerünk?

Az emberek túlnyomó többségénél az immunrendszer köszöni szépen, optimálisan működik, ezért nincs szüksége erősítésre. Akkor mi értelme...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.