• Visszatérő középfülgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Nő! Kislányom tavaly szeptember óta jár bölcsődébe és október óta folyamatosan visszatérő középfülgyulladással küzdünk. Már az 5. antibiotikus kúrán vagyunk túl, számos szakrovsohoz elvittem (magán úton is). Jelenleg a bölcsőde szüneteltetését javasolták így március elejéig itthon tartom. Ön írt egy cikkben hogy javasolna immunerősítőt és meg szeretném kérdezni hogy melyiket vegyem meg? Immunotrofinát szedtük nekünk nem használt. Emellet napi szinten kap C vitamint, D vitamint és svéd halolajat. Köszönettel: Klajzsovics-Nógrádi Margaréta

        Dr. Balogh Andrea válasza a immunerősítés témában

        Kedves Kérdező! A Broncho-Vaxomot javaslom, mely recept köteles, háziorvosukkal írassák fel, ha tudják. Én 2 dobozzal tanácsolom, hogy szedjen el a kicsi. Az első dobozzal 30 napig minden nap reggel 1 tasakkal, utána 1 hónap szünet, majd a következő dobozt úgy kell szedni, hogy 10 napig szedi, majd 20 nap szünet, ismét 10 napig szedi, majd újabb 20 nap szünet amíg a doboz tartalma el nem fogy. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2019. január 21., 09:52; Megválaszolva: 2019. január 24., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: