• PR cikkek

   • Betegségek megértése
    Richter Gedeon Nyrt. - Támogatott tartalom
    2020-05-24 09:33
    Május 24-e, a Skizofrénia Világnapja, azokról szól, akik az egyik legsúlyosabb mentális betegségben szenvednek. Ez a nap azért is fontos a Richter számára, mert a skizofréniával kapcsolatos tájékoztatás és felvilágosítás a betegek életminőségének javítása nekünk nem csak kötelességünk, hanem missziónk is. (x)
    Betegségek megértése
    VitaPlus Kft. - Támogatott tartalom
    2020-05-22 08:00
    A Vitaplus Élelmiszer, Gyógyszergyártó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság támogatási kérelmet nyújtott be a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett 2019-1.1.1-PIACI KFI kódszámú, „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázati felhívásra. (x)
    Betegségek megértése
    MediCall - Támogatott tartalom
    2020-05-21 10:35
    Az egész világ a digitális térbe szorult, így az orvosok és pácienseik is. A kialakult helyzetre a modern technológiai cégek gyorsan és jól reagáltak, olyan innovatív online megoldásokkal, mint például az orvosi videó konzultáció lehetősége. (x)
    Egészségmegőrzés
    Szponzorált tartalom
    2020-05-20 16:50
    Fogkefe
    Gyermekünk szájüregének megfelelő higiéniája segít az egészséges és erős fogak megőrzésében. Kibújásukat követően a tejfogak naponta történő, rendszeres tisztítása védelmet nyújt a szuvasodás kialakulása és elmélyülése ellen, amely 7 éves korig a legnagyobb veszélyt jelenti a dentális megbetegedések közül. De hogyan is történik a kisbabák és kisgyermekek megfelelő szájápolási rutinja? Hogyan ösztönözhetjük őket fogaik megóvására és mely szempontok alapján válasszunk nekik fogkefét? (x)
    Egészségmegőrzés
    Társadalmi célú reklám, megrendelője: Philip Morris Magyarország Kft.
    2020-05-20 13:35
    Dohányzás
    Köztudott, hogy a cigarettázás káros az egészségre. Az már nem ennyire nyilvánvaló, hogy a cigaretta égése során keletkező, füstben lévő anyagok a dohányzással kapcsolatos betegségek elsődleges okozói, amelyek nemcsak a dohányzók egészségére, hanem a környezetükben lévő nemdohányzókéra is károsak. Az ártalomcsökkentés tehát a társadalom, és így végső soron mindannyiunk érdeke. (x)
    WEBBeteg
    2020-05-12 12:58
    A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet, amely a Doktor24 Csoport tagja, több mint 50 éves hagyományokkal rendelkező gyermekgyógyászati központ. Eredeti alapítási célunknak megfelelően beteg gyermekeken kívánunk segíteni minden lehetséges formában. (X)
    Panaszok
    Sedacur - Szponzorált tartalom
    2020-05-06 09:03
    A mély és pihentető alvás növeli az ellenálló képességünket, és segít a lelki egyensúlyunk megtartásában. Ám ha a lakásunk, főleg, ha a hálószobánk lesz az irodánk, az megnehezítheti az esti elalvást is. (x)
    Betegségek megértése
    Szponzorált tartalom
    2020-04-30 09:03
    Az immunrendszerünk karbantartása rendkívül fontos egész évben. Vannak kiemelten fontos időszakok, amikor több odafigyelésre van szükség, de alapvetően az egész éves tuningolás nem maradhat el. Számos mód van arra, hogy hogyan erősíthetjük meg a szervezetünket, nem feltétlen a marokszámra szedett C-vitamin az egyetlen megoldás. (x)
    Egészségmegőrzés
    Szponzorált tartalom
    2020-04-29 08:58
    A koronavírus megjelenésével és elterjedésével számos új termék nyert teret magának, és terjedt el kiemelkedő mértékben a korábbi évekhez képest. Ilyenek a különböző fertőtlenítő kendők, kézfertőtlenítők, gumikesztyűk és a szájmaszkok is. Az első három esetében elég egyértelmű a használat, azonban a szájmaszkokkal kapcsolatban számos tévhit kering az interneten és a különböző hírcsatornákon. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy tisztázzuk ezeket a tévedéseket és bemutassuk az egyes szájmaszk típusokat és a védelmi szintjüket. (x)
    Betegségek megértése
    Szponzorált tartalom
    2020-04-28 09:00
    Egyre többször, egyre komolyabb járványok nehezítik meg az életünket, és sodorják veszélybe a szeretteink egészségét. A koronavírus elsősorban az idősebb korosztályra jelent veszélyt, míg az influenzajárvány nem válogat fiatalok és öregebbek között. Az elsődleges higiéniai szokások mellet ezért szükség van arra, hogy megelőzzük a kórokozók elszaporodását és azt, hogy le tudják rohanni az emberi szervezetet. (x)
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!