Dr. Piros Zsuzsanna - Fül-orr-gégész, általános orvos szakmai önéletrajza

Szerző: WEBBeteg

Dr. Piros Zsuzsanna fül-orr-gégész, általános orvos szakmai önéletrajza.

Dr. Piros Zsuzsanna
Dr. Piros Zsuzsanna

Általános orvosként végeztem 2004-ben, Debrecenben.

Egyetemi tanulmányaim alatt szakkörös voltam, a témám a leukémiás sejtek laboratóriumi tenyésztése, vizsgálata, gyógyszeres kezelésük volt. A diplomamunkámat a fej-nyaki régió daganatos betegségeinek terápiájáról írtam.

Fül-orr-gégészeten kezdetem rezidensi, majd szakorvosjelölti munkámat.

Emellett a daganatos betegek kezelése, támogatása, otthoni ápolásuk megszervezése, mindennapi életbe való visszavezetése áll szakmai érdeklődésem középpontjában.

Az egészségügy modern működtetése, gazdasági kérdései is foglalkoztatnak; a mindenki számára elérhető, megfizethető, minőségi alap-, és szakorvosi ellátás biztosítása. Részben emiatt kezdtem meg közgazdaságtani tanulmányaimat 2007-ben.

Dr. Piros Zsuzsa cikkei a WEBBetegen

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Allergiás nátha Allergiás nátha

A tünetek súlyosságának megítélése lényeges a kezelés szempontjából.

Ha az oltások beadása ütemezetten...

Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges...

A felnőttek beoltottsága védi a...

Mielőbb legyen minél több beoltott - ezzel a céllal használták fel, igen gyorsan, az izraeli egészségügyi hatóságok a Pfizer-BioNTech-vakcinát a...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.