PR

PR

Hogyan előzzük meg az ülőmunka okozta gerincproblémákat?

BP Digital Group - Támogatott tartalom
2021-01-14 14:31

Nyolc órát ülünk a munkahelyen a monitor előtt, aztán felszállunk a buszra, villamosra és leülünk. Hazaérünk, lehuppanunk a kanapéra, hogy nyomkodjuk egy kicsit a telefont vagy nézzük a tévét. Aztán leülünk a családdal vacsorázni, este pedig ülve olvasunk még egyet az ágyban. Modern életünk az ülés köré szerveződik, szervezetünket, testünket azonban nem erre találták ki.

A hólyaghurutot otthon is kezelhetjük

Szponzorált tartalom
2021-01-04 11:28

A járványhelyzet miatt meglehetősen leterhelt az egészségügyi rendszer, ezért jó tudni, hogy például egy felfázással még nem szükséges azonnal orvoshoz szaladnunk. A kezdeti tüneteket időben kezelve akár otthon is kikúrálhatjuk magunkat egy gyógynövényes gyógyszer segítségével. (x)

Béres Actival Kid multivitamin - Csak így tovább a gyerekek egészségéért!

Támogatott tartalom
2020-12-09 12:35

Gyermekeink egészségéért nap mint nap tehetünk, legyen szó közös játékról, tanulásról, együtt töltött időről és helyes táplálkozásról. A megfelelő multivitamin kiválasztásánál fontos szempont - amellett, hogy a gyerkőc szeresse -, hogy milyen vitaminokat tartalmaz. (X)

A rák nem vár a járvány végéig!

Szponzorált tartalom
2020-12-09 10:03

Több ezer késve diagnosztizált rákbeteg lehet a COVID-19-járvány másodlagos áldozata, mivel későn jutnak el szűrésre vagy tünetek esetén kivizsgálásra! (x)

Az erős immunrendszerhez vas is kell! Ezért fontos, hogy pótoljuk a vasat!

Szponzorált tartalom
2020-12-01 09:35

A vasnak több élettani folyamatunkban is fontos szerepe van. Szükség van rá a testi növekedéshez, az idegrendszer fejlődéséhez és az oxigénszállításhoz is. Mindig figyeljünk rá, hogy legyen elegendő vas a szervezetünkben, mert a nyomelem hiánya az immunrendszer gyengüléséhez is vezethet, és emiatt könnyebben megbetegedhetünk! (x)

Bőrproblémája van? Fotózza le!

Támogatott tartalom
2020-12-01 08:05

Mi van akkor, ha éjszaka arra ébredek, hogy hólyagos és viszket a bőröm, és a viszketéstől aludni sem tudok? Vagy ha a végtelen számú kézfertőtlenítés miatt a kezem bőre gyulladt és minden mozdulat fájdalmas és napról-napra rosszabb? És ha a gyermekemen kiütés jelenik meg, és egy tortúra elvinni a bőrgyógyászhoz? Elindult az online bőrgyógyászat mobilapplikációs szolgáltatás, melynek segítségével a páciens a bőrproblémájáról képet tölt fel, amit bőrgyógyász a távolból kielemez. Így a páciens az esetek többségében ellátható személyes megjelenés nélkül is, amely a világjárvány alatt segít gyorsan és biztonságosan diagnosztizálni és gyógyítani az egyes elváltozásokat. (x)

Szónikus fogkefe – ideális az érzékeny fogakra és ínyre

Szponzorált tartalom
2020-11-06 07:49

Egyre gyakoribb probléma a fogérzékenység. Ezt kiválthatja a helytelen fogmosás, az egészségtelen étrend vagy akár a genetikai hajlam. Viszont kezelhető ez a nagyon fájdalmas panasz. Hogyan? Mit érdemes elkerülni, ha érzékenyek a fogaink és az ínyünk? Melyik típusú fogkefe jelenti a legjobb megoldást ebben az esetben? Fehéríthetjük-e az érzékeny fogakat? (x)

Hüvelyszárazság a változókorban

Szponzorált tartalom
2020-11-02 14:31

A hüvelyszárazság nem szokatlan a változókorban - szinte minden második 45 év feletti nőt érint*. Szárazságérzet, égő érzés, viszketés vagy akár fájdalom: a hüvelyszárazság tünetei kellemetlenek és testi-lelki terhet jelenthetnek az érintett nők számára. Erről a témáról azonban sokszor hallgatunk. (x)

Hüvelyfolyás várandósság alatt? Vegyük komolyan!

Szponzorált tartalom
2020-11-01 11:38

A terhesség kilenc hónapja alatt a leendő anyuka számára mindennél fontosabb a születendő kisbabája épsége és fejlődése. Éppen emiatt a saját egészségére is fokozottan figyelnie kell! (x)

Fókuszban a tüdőnk egészsége - Egészségmegőrző programok Balmazújvárosban

Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal
2020-10-26 11:43

Érdekli egy állapotfelmérő vizsgálat? Megnézné a testzsír százalékát és testtömeg-indexét? Esetleg meghallgatna egy előadást a tüdőnk egészségéről? Akkor látogasson el a balmazújvárosi Semsey Kastélyba, ahol novemberben több alkalommal ingyenes programokkal várják.