PR

PR

Így emelheti az életminőségét egy profin kivitelezett fogpótlás

BP Digital Group - Támogatott tartalom
2021-10-21 10:56

A megfelelő szájhigiénia az egészséges fogazat alapvető feltétele, emellett pedig a szájüreg betegségek megelőzésének leghatékonyabb módja. Azért is elengedhetetlen, mert a kényelmes étkezés, rágás és a tökéletes mosoly szépsége, a magabiztosság sem hiányozhat a mindennapokból. (x)

Milyen okai lehetnek annak, ha nem jön össze a baba?

BP Digital Group - Támogatott tartalom
2021-10-14 10:27

Napjainkban a meddőség szinte már népbetegségnek számít, akárcsak a stressz vagy éppen a rákos megbetegedések. Számos genetikai és környezeti oka lehet, amelyekre szerencsére több tucat megoldás létezik. (x)

Dr. Ócsai Lajos

WEBBeteg
2021-10-04 17:32

Járványügyi szakember, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Járványügyi Főosztályának nyugalmazott vezetője. Szakmai bemutatkozás.

Dr. Ludwig Endre

WEBBeteg
2021-10-04 10:00

1947. június 18-án született Budapesten. Jelenleg a Dél-pesti Centrumkórház, Országos Haematológiai és Infektológiai Intézet főorvosa. Az Infektológiai és Trópusi betegségek Szakmai Grémium elnöke 2008-tól jelenleg is.

Dr. med habil Mészner Zsófia

WEBBeteg
2021-10-04 09:55

Mészner Zsófia jelenleg a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet/HOGYI módszertani igazgatója Budapesten. Infektológiai konzultációkra számos más gyermekellátó helyre is rendszeresen elhívják. A koronavírus járvány előtti időben évtizedeken át Védőoltási Szaktanácsadás rendelést is végzett a Délpesti centrumkórházban, annak Szent László kórházi telephelyén. Jelenleg Oltópontot is vezet a HOGYIban.

Így segíthetik a gyógynövények a pihentető alvást

Szponzorált tartalom
2021-10-01 08:35

Azt gondolnánk, hogy az alvás az egyik legtermészetesebb dolog a világon, ám a statisztikák épp az ellenkezőjét mutatják: a Föld lakosságának harmada valamilyen alvási problémával küszködik. Vajon mi lehet az alvászavar oka és mit tehetünk ellene? (x)

A használati tárgyak veszélyei

WEBBeteg
2021-09-21 18:02

Életünk azon színterein, ahol a legtöbb időt töltjük, kiemelten törődnünk kell a higiéniával. Otthonunkban és a munkahelyünkön egyaránt fontos olyan tiszta és friss környezetet teremtenünk, amelyben védve érezhetjük magunkat a fertőzéseket okozó baktériumoktól, gombáktól és vírusoktól. Hogyan lehet minimálisra csökkenteni a fertőzés rizikóját a használati tárgyainkon?

Széchenyi Medical Spa, ahol élmény gyógyulni

Szponzorált tartalom
2021-09-20 09:35

A Széchenyi gyógyfürdő évtizedek óta fogad gyógyulni és regenerálódni vágyó vendégeket. 2021 augusztusa óta már beutaló nélkül is lehetőségünk van igénybe venni a gyógykezeléseket. (x)

Így tartsd magad formában a várandósság alatt!

Szponzorált tartalom
2021-09-15 10:03

Amikor valaki babát vár, természetes, hogy mindent megtesz azért, hogy a legjobb körülményeket biztosítsa gyermeke számára a várandósság kilenc hónapjában. A kismama egészséges életmódja pedig ennek az egyik legfontosabb alapköve, mindez pedig sokaknál akár egy kisebb életmódváltással is járhat a terhesség alatt. (x)

Tippek lakossági COVID-19 gyorstesztek vásárlása előtt

Szponzorált tartalom
2021-09-09 06:59

Az A-Lab Pharma (korábban ArvaLab Europe) a gyorstesztek szakértőjeként vált ismertté, a legjelentősebb hazai vállalatoknak, egészségügyi intézményeknek és kkv-knak szállít gyorsdiagnosztikai eszközöket, illetve cégek, intézmények munkatársait is szűri, így immáron másfél éve napi szinten rálát a tesztek minőségére, tényleges működésükre. (x)