Az orvos válaszol szolgáltatás feltételei

WEBBeteg
frissítve:

A WEBBeteg.hu portál szakértői havonta több száz tanácsra szoruló embernek nyújtanak segítséget. A szolgáltatás igénybevétele díjköteles, amit online bankkártyás fizetéssel tud kielégíteni. A szolgáltatás díja bruttó 1490 Ft.

1. Hogyan működik a bankkártyás fizetés?

  • A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan egyenlítheti ki a szolgáltatás díját. A megrendelése és a fizetési feltételek jóváhagyása után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.
  • Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés indítása" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják.
  • A feltüntetett díj egyszeri, a kifizetett összeget egy alkalommal vonják csak le. Ezen felül semmiféle plusz költség nem terheli Önt.
  • A sikeres fizetési tranzakciót követően Önt néhány másodpercen belül visszairányítjuk szolgáltatásunkhoz, ahol egy online űrlap kitöltésével azonnal felteheti kérdését szakértőinknek.

2. Milyen kártyák használhatóak?

  • A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál.
  • A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

3. Az elfogadó adatai

  • Webbeteg Kft. (székhely: 4026 Debrecen, Csemete u. 20.; adószám: 23981306-2-09, cégjegyzékszám: 09 09 023339)
  • Kapcsolat: info[kukac]webbeteg.hu

4. Adatvédelmi információk

  • Az Ön személyes adatainak védelme kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint.
  • Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha a reklamációk kivizsgálása érdekében erre Ön külön eseti hozzájárulását nem adja. Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja.
  • Az Ön kérdése anonim, a számlázási adatokat cégünk kizárólag a számla kiállításához használja fel, azok nem összeköthetőek a kérdésekkel.
  • Kérjük, semmilyen személyes adatot ne írjon a feltett kérdésbe! Cégünk messzemenőkig figyel a személyes adatok védelmére, ám azt csak az érintett felhasználó rendeltetésszerű webhelyhasználata esetén tudja garantálni.

5. A szolgáltatás teljesítésének egyéb feltételei

Figyelem! A szolgáltatás nem minősül orvosi tanácsnak, utasításnak, vagy egészségügyi szolgáltatásnak. A válaszok tájékoztató jellegűek, és nem helyettesítik a kivizsgálás útján felállított szakszerű véleményt, vagy a gyógyszerek betegtájékoztatójában ismertetett tudnivalókat.

  • Vegye figyelembe, hogy orvos szakértőink bizonyos esetekben konkrét vizsgálatok nélkül nem tudnak felelősséggel szakmai tanácsot adni, csak általános iránymutatással szolgálhatnak.
  • A szolgáltatás keretében szakmai, technikai és jogi okok miatt szakértőink nem nyújtanak távdiagnosztikai szolgáltatást, hanem a panaszokkal, betegségekkel kapcsolatos tanácsadást végeznek. Képalkotó (röntgen, CT, MR, mammográfia stb.) felvételek újbóli leletezését, arról másodvélemény adását portálunk szakértői technikai és jogi okok miatt nem vállalják.
  • A kérdések megválaszolásának határideje 7 munkanap. A kérdések megválaszolása nem beérkezési sorrendben történik. A sorrendet befolyásolja a kérdés nehézsége, a WEBBeteg partner orvosainak rendelkezésre állása.
  • Minden beérkezett kérdésről üzenetet küldünk Önnek. Amennyiben nem kapott ilyen üzenetet, elképzelhető, hogy kérdését nem sikerült feltennie.
  • A kérdésekhez egy kép (jpg, png) és pdf fájl csatolására van lehetőség (maximális méret 1 MB)
  • Szakértőinkhez intézett kérdéseiket kizárólag Az orvos válaszol rovatunkban tehetik fel, az e-mailben vagy Facebookon keresztül megírt kérdések nem jutnak el partner szakértőinkhez.
  • Egy kérdezési lehetőség során egy kérdést tegyen fel. Amennyiben egy alkalommal több kérdést is megfogalmaz, úgy nem tudjuk garantálni, hogy szakértőnk valamennyire választ ad.
  • Amennyiben a válasz megérkezésének várható ideje felől érdeklődne, forduljon a WEBBeteg portál ügyfélszolgálatához, akik 24 órán belül válaszolnak megkeresésükre. Kérjük, írja meg a kérdés dátumát és azonosítóját, a WEBBeteg munkatársai ezek alapján tudnak utánanézni a kérdésének. E-mail: info[kukac]webbeteg.hu

6. Panasz és pénzvisszatérítés

  • Amennyiben nem kapott választ a WEBBeteg.hu, vagy WEBBeteggel partneri viszonyban lévő szakértő számára felróható okból, a Webbeteg Kft. visszatéríti a kérdés teljes bruttó díját. Az igény benyújtásához és a pénzvisszatérítéshez szükséges adatok egyeztetéséhez írjon az info[kukac]webbeteg.hu e-mail címre. Pénzvisszatérítési igényét a kérdésfeltevés időpontjától számított 30 napig jelezheti. Munkatársaink legkésőbb 14 napon belül bírálják el kérését, az összeget a bankkártya tranzakció visszatérítésével fizeti meg a Webbeteg Kft.
  • Amennyiben a fizetés ellenére nem kíván élni a kérdezés lehetőségével (elállási jog): A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet tartalmazza a megrendelt szolgáltatás lemondásának feltételeit és követelményeit. Ennek megfelelően a fogyasztó elállási vagy felmondási jogát erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozattal gyakorolhatja. Erre megfelelő az info[kukac]webbeteg.hu e-mail címre írt egyértelműen megfogalmazott üzenet. A fogyasztó elállási jogát a szolgáltatás igénybevételétől számított 14 napon belül, illetve a szolgáltatás nyújtásának időpontjáig gyakorolhatja. Ha a fogyasztó eláll a távollevők között kötött szerződéstől, a vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget. A fogyasztónak visszajáró összeget a bankkártya tranzakció visszatérítésével fizeti meg a Webbeteg Kft.
  • Vitás kérdések rendezéséhez az Európai Unió online vitarendezési platformja is segítéget nyújt.

Köszönettel,
WEBBeteg szerkesztőség

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.