• Lőrincz-Erdélyi Krisztina

   Szerző: WEBBeteg

   Lőrincz-Erdélyi Krisztina pszichológus, családterapeuta-jelölt és klinikai szakpszichológus-jelölt bemutatkozása.

   Lőrincz-Erdélyi KrisztinaEgyetemi tanulmányaimat az ELTE BTK spanyol szakán kezdtem, ahol 2011-ben spanyol szakos bölcsészként végeztem. A tanári alapozó tárgyak során hamar rájöttem, hogy a nyelvészetnél az emberek sokkal jobban érdekelnek, így a pszichológia felé fordultam. 2015 júliusában az ELTE PPK klinikai-és egészségpszichológiai szakirányán szereztem diplomát, majd 2016 szeptemberétől a Pécsi Tudományegyetem klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológus képzésén kezdtem el tanulni.

   2015-től párhuzamosan dolgoztam az Egészséges Magyarországért Központban, valamint a Svájci-Magyar alapellátás-fejlesztési modellprogram Hevesi praxisközösségében. Míg az előbbi munkahelyen alapvetően egészségfejlesztéssel foglalkoztam, addig az utóbbihelyen nagyon változatos munkakörben volt szerencsém kipróbálni magam. Egyedüli pszichológusként hátrányos helyzetű településeken olyan páciensekkel dolgoztam, akiket a háziorvos javaslatára vagy az Egészségi Állapot Felmérés alapján küldtek hozzám.

   2017 októberétől Dél-Amerikában, azon belül is Peru fővárosában, Limában élek. Mivel napjainkban gyakorlatilag az egész életünket az interneten éljük, és a 21. században már szinte minden az online térben történik, ezért a kint létem során kezdtem el én is az online terápia felé nyitni. Skype-on keresztül, a megfelelő kereteket figyelembe véve elsősorban külföldön élő magyar kliensekkel foglalkozom.

   Kapcsolat

   E-mail: [email protected]

   WhatsApp: +51 946 669 774

   Skype: Lőrincz-Erdélyi Krisztina

   Weboldal: https://krisztinaerdelyi4.wixsite.com/pszichologus

   Egyéb képesítések

   Bocalan Perú
   Állatasszisztált terápia képzés
   2019

   Perui Művészetterépiás és Gestalt Központ (Lima)
   Művészetterápiás képzés
   2019

   OH Kártya Instruktor Képzés
   2017

   Williams Életkészségek Program (saját élmény)
   2016

   ​Egészséges Magyarországért Központ
   Dohányzásról leszokást támogató szakember képzés
   2015

   Magyar Családterápiás Egyesület
   Családterapeuta-jelölt
   ​2014 - jelenleg is

   Módosítva: 2019.06.21 13:57, Megjelenés: 2019.06.21 13:57