Lőrincz-Erdélyi Krisztina

WEBBeteg
megjelent:

Lőrincz-Erdélyi Krisztina pszichológus, családterapeuta-jelölt és klinikai szakpszichológus-jelölt bemutatkozása.

Lőrincz-Erdélyi KrisztinaEgyetemi tanulmányaimat az ELTE BTK spanyol szakán kezdtem, ahol 2011-ben spanyol szakos bölcsészként végeztem. A tanári alapozó tárgyak során hamar rájöttem, hogy a nyelvészetnél az emberek sokkal jobban érdekelnek, így a pszichológia felé fordultam. 2015 júliusában az ELTE PPK klinikai-és egészségpszichológiai szakirányán szereztem diplomát, majd 2016 szeptemberétől a Pécsi Tudományegyetem klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológus képzésén kezdtem el tanulni.

2015-től párhuzamosan dolgoztam az Egészséges Magyarországért Központban, valamint a Svájci-Magyar alapellátás-fejlesztési modellprogram Hevesi praxisközösségében. Míg az előbbi munkahelyen alapvetően egészségfejlesztéssel foglalkoztam, addig az utóbbihelyen nagyon változatos munkakörben volt szerencsém kipróbálni magam. Egyedüli pszichológusként hátrányos helyzetű településeken olyan páciensekkel dolgoztam, akiket a háziorvos javaslatára vagy az Egészségi Állapot Felmérés alapján küldtek hozzám.

2017 októberétől Dél-Amerikában, azon belül is Peru fővárosában, Limában élek. Mivel napjainkban gyakorlatilag az egész életünket az interneten éljük, és a 21. században már szinte minden az online térben történik, ezért a kint létem során kezdtem el én is az online terápia felé nyitni. Skype-on keresztül, a megfelelő kereteket figyelembe véve elsősorban külföldön élő magyar kliensekkel foglalkozom.

Kapcsolat

E-mail: [email protected]

WhatsApp: +51 946 669 774

Skype: Lőrincz-Erdélyi Krisztina

Weboldal: https://krisztinaerdelyi4.wixsite.com/pszichologus

Egyéb képesítések

Bocalan Perú
Állatasszisztált terápia képzés
2019

Perui Művészetterépiás és Gestalt Központ (Lima)
Művészetterápiás képzés
2019

OH Kártya Instruktor Képzés
2017

Williams Életkészségek Program (saját élmény)
2016

​Egészséges Magyarországért Központ
Dohányzásról leszokást támogató szakember képzés
2015

Magyar Családterápiás Egyesület
Családterapeuta-jelölt
​2014 - jelenleg is

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.