Hogyan bizonyosodhatok meg róla, hogy nincs nemi betegségem?

szerző: Dr. Gócs Viktor, infektológus - WEBBeteg
megjelent:

Kihez fordulhatnék, ha teljes körű kivizsgálást szeretnék nemi betegségek, fertőzések tekintetében? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Kedves Kérdező!

A bőrgyógyászati rendeléseket beutaló nélkül is fel lehet keresni, nem kell a háziorvos előtt is "szégyenkezni". Indokolt esetben a bőrgyógyászati szakrendeléseken mindenféle vizsgálat elindítható.

Amennyiben "indokolatlanul", vagyis megfelelő orvosi indokok híján (amikor sem az előzmény, sem a tünetek, sem az orvosi vizsgálat nem veti fel nemi betegség lehetőségét) szeretne mégis vizsgálatokat végeztetni a megnyugvás kedvéért, magánrendeléseken, vagy a rendelőintézetekben, klinikákon térítés ellenében kérheti azokat.

(WEBBeteg - Dr. Gócs Viktor, infektológus)

Cikkajánló

Nemi betegség
A nemi szerveket érintő, szexuális úton terjedő betegségek az orvoslás legkényesebb kérdéskörét képviselik, melyek miatt a tüneteket elszenvedő betegek nehézkesen és gátlásokkal tele fordulnak orvoshoz. A betegek többsége szorongva kér orvosi segítséget a következőkben felsorolt betegségek ügyében, ezért is fontos, hogy legyen lehetőségük tájékozódni a leggyakoribb nemi betegségekről.
Krónikus fejfájás
Krónikus fejfájás

Tippek krónikus fejfájásban szenvedőknek.

Hátfájás
Hátfájás

Mit érdemes tudni a hátfájásról?

WEBBeteg - Dr. Sarkadi Adrien, infektológus, Dr. Gál Mónika, bőrgyógyász
WEBBeteg - Dr. Gál Mónika, bőrgyógyász
WEBBeteg - Dr. Gál Mónika, bőrgyógyász
WEBBeteg - Dr. Molnár Zsuzsanna, szülész-nőgyógyász
WEBBeteg - Dr. Gál Mónika, bőrgyógyász
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.