Hazatért az újszíves kislány - Mire kell figyelni az ápolása során?

Szerző: Független Hírügynökség

Már egy éjszakát az új szobájában töltött a szívátültetésen átesett kislány. Lara kedden este érkezett ha édesanyjával a szegvári lakásukba.

A kis családra most egy teljesen új élet vár. Larának steril szobában kell lennie, két óránként gyógyszert kell neki beadni, és rendszeresen tornáztatni is kell.

Este fél hétkor érkezett meg az autó, ami Larát hozta, a szegvári önkormányzattól kapott lakás elé. A kislány arcát maszk védte a fertőzésektől, de így is látszott, hogy nagyon elfáradt a hosszú út alatt. Az édesanyja azt mondta útközben többször is sírt.

Orvosi érdekességek

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Van-e szerepe az orvosi gombáknak a...

A gyógynövények mellett több ezer éve a gombákat is sokan fogyasztják. Az elmúlt évtizedekben több ezer tudományos publikáció született a...

Szerves és szervetlen sók az...

Napjainkban egyre gyakrabban találkozhatunk olyan reklámokkal, hirdetésekkel, amelyek legfontosabb szempontként azt emelik ki egy készítményről, hogy...

Ő végezte az első magyarországi...

Bensőséges hangulatú ünnepségen köszöntötték 80. születésnapján Dr. Szabó Zoltánt, aki Magyarország első szív-transzplantációját végezte.

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.