Rákkal küzd a Miss Balaton szépségverseny középdöntőse

Szerző: Blikk

Szűcs Adriána nem hagyja, hogy rákos megbetegedése az álmai útjába álljon: bár jelenleg is kemoterápiás kezelés alatt áll, bejutott a legszebb 24 lány közé.

Tavaly novemberben, mindössze 26 évesen vettem észre, hogy csomók vannak a mellemben. Nem volt könnyű az elején, hiszen először elküldtek, mondván, ilyen fiatalon nem lehet mellrákom – kezdte Adriána, aki nem hagyta annyiban a dolgot, hiszen a nagymamája is évekig küzdött a rákkal, így fennállt a veszélye annak, hogy örökölte a betegséget.

Sajnos, végül beigazolódott a rossz sejtése: mellrákkal diagnosztizálták

Többek között azért jelentkeztem a versenyre, hogy felhívjam a figyelmet arra, a rák nem életkor szerint válogat. Elhatároztam, hogy részt veszek a Miss Balatonon akkor is, ha kezelés alatt állok, és bekerülök a legjobb 14-be, hogy egy egész országnak megmutassam: mosolyogva is végig lehet csinálni a kemoterápiát – árulta el a fiatal szépség, majd hozzátette: nem igazán viselte meg, hogy elvesztette a hajkoronáját, és bár olykor szörnyen rosszul van, tudja, egy pillanatig sem szabad elhagynia magát.

Nem véletlenül sikerült idáig eljutnom, hiszen a párom mindenben támogat, ráadásul sokat segített a Mellrákinfó Egyesület, valamint az, hogy nyilvánosságra hoztam a betegségem – mondta Adriána.

Bővebben Mellrák - Ezekre figyeljen az önellenőrzés során

A teljes cikket a blikk.hu holnapján olvashatja.

Hozzászólások (1)

Cikkajánló

Maszkviselés Maszkviselés

A vakcináltaknak is ajánlott a maszkviselés a delta-variáns miatt.

Változik a leggyakrabban előforduló...

A következő 20 évben nagy változásokat fogunk tapasztalni a daganattípusok rangsorában, - vetítik előre a kutatók. Jelenleg az Egyesült Államokban...

Hogyan éljük túl a várakozással...

Az onkológia fejlődésének hála ma már a rák nem feltétlenül egy végzetes, gyors lefolyású betegség. Természetesen sajnos ez is előfordul, de nem...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.