• IBS vagy daganatos betegségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        33 éves fiatal nő vagyok, és az elmúlt 2 évben minimum 10 évet öregedtem.Hullik a hajam, hullanak a fogaim.Folyamatosan megy a hasam, sokszor van belső lázam, és nagyon sokszor ébredtem fel halálfélelemmel.Két hónap alatt 17 kg ot fogytam.Nagyon kétségbe vagyok most már esve. Az ujjaim végéről hámlik a bőr fájdalmasan. Az izzadságom, és a vizeletem kb 2 hónapja nagyon kellemetlen szagú.Próbáltak már laktóz intoleranciával, valamint IBS-el kezelni.Nem segített.Nagyon félek, hogy nagyobb baj van, mert Szeretett édesanyám, nagymamám, valamint dédnagymamám is daganatos betegségben hunyt el igen fiatalon.Nem szeretnék én lenni a következő lenni a sorban. Az itteni orvosok nem hisznek nekem. Azt hiszik munkakerülő vagyok, mert nem tudok bemenni dolgozni.Egyszerűen nincs energiám.Kérem szépen segítsen!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fogyás témában

        Kedves Kérdező! A leírt panaszok, tünetek mögött számtalan ok lehet. Véleményt mondani a beteg leleteinek, eddigi vizsgálati eredményeinek hiányában, valamint vizsgálata nélkül nem lehetséges. A hajhullás, foghullás, fogyás hátterében állhat vitaminhiány, nem megfelelő táplálkozás is, de daganatos betegség is, amit megfelelő vizsgálatokkal lehet kizárni. A belső láz nem megfogható tünet, ilyet az orvostudomány nem ismer. A szúrós vizelet hátterében nem megfelelő folyadékfogyasztás is állhat. Amennyiben panaszainak szervi eredetét sikerül kizárni, akkor pszichés háttér lehetősége is felmerül. Javaslom keresse fel háziorvosát, tekintsék át az eddigi leleteket és a további vizsgálatokat ennek alapján határozzák meg.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Itt kérdezhet

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 09., 09:13; Megválaszolva: 2018. október 11., 22:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: