Reklám e ha elmondom én mitől gyógyultam meg és váltam szabaddá?

Többen megkerestek, hogy én mitől gyógyultam meg álltam helyre, s volt aki azt mondta, hogy amit írtam reklám. Jogos a bizalmatlanság de gondolj bele, ha valami használt akkor annak neve van az konkrét dolog, így nagy valószínűséggel ára is van és úgy leh

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Miért ne!?

Hozzászóló: safarerika, 2011-01-05 13:16
8 éve vagyok pánikbeteg,most éppen rosszabb állapotban.Nagyon érdekelne ,hogy mitől szabadulhatnák meg ettől a betegségtől,mivel a családomnak,gyerekeknek sem könnyű így. Szeretném tudni a szer nevét,beszerezhetőségét.Nagy szükségem lenne rá!!!!!

Gyógyulás és szabadulás depresszióból és pánikbetegségből

Hozzászóló: wellnesskavehaz, 2011-01-01 19:03
Válasz erre: gabriella3030, 2011-01-12 18:40
Többen megkerestek, hogy én mitől gyógyultam meg álltam helyre, s volt aki azt mondta, hogy amit írtam reklám. Jogos a bizalmatlanság de gondolj bele, ha valami használt akkor annak neve van az konkrét dolog, így nagy valószínűséggel ára is van és úgy lehet beszerezni. Én mikor akkoriban a megoldást kerestem nagyon örültem volna ha rátalálok egy ilyen "reklámra" mert szörnyen éreztem magam. Ha valami gyógyszert ajánlanék, vagy valami pszichiátriai kezelést az is reklám lenne. A kérdés az, hogy most megakarsz-e gyógyulni, valóban megoldást keresel vagy csak sajnálod és sajnáltatod magad itt ezen a fórumon?! Én ma már tudom hogy van kiút de amikor elkezdtem akkor csak a hitem volt hogy ez tényleg használni fog! Ha nincs bizalmad a természetes megoldásokban akkor nem marad más mint a gyógyszer ami tönkretesz és nem használ legfeljebb a tüneteket nyomja el! Az én reklámom nem üzleti érdek hanem segítőszándék, de mivel én is a termék népszerűsítésével foglalkozom mióta meggyógyultam így csak bizalom kérdése hogy elhidd hogy elsősorban segíteni akarok volt sorstársaimon. Valamire ki fogod adni a pénzed, akkor miért ne olyanra adnád ami használ?