Chlamydia kezelésének ideje

Az lenne a panaszom, hogy nemrég chlamydiát tapasztaltak nálam. Úgy érzem, hogy kicsit késve vettük észre barátnőmmel, vagy valami nem stimmel, ezért első együttlétünk után három hónappal mentem el csak vizsgálatra. Akkor a panaszok már legalább másfél hónapja megvoltak, de a barátnőm nőgyógyásza szerint csak gombánk volt. Mint utólag kiderült nem. Ezért én most már hetedik napja szedem az antibiotikumot, de még mindig érzek egy kis égető érzést vizeléskor, ugyanakkor a vizeletem sárgás, ami szerint még mindig rengeteg kórokozót választ ki a szervezetem. Az lenne a kérdésem, hogy miután letelt a kezelésre szánt tíz nap miért kell még azután három hetet várnom, hogy elmehessek ismét vizsgálatra? Ugyanakkor ha befejeztem az antibiotikum kúrát, akkor utána javulhat a helyzet? Válaszát várom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza chlamydia témában

Az antibiotikum kezelést követően ismételt Chlamydia teszt elvégzése szükséges. A kezelést a negatív teszteredményig kell folytatni.

Kérdés: 2014. január 13., 23:13; Megválaszolva: 2014. január 14., 20:22
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
Medencefenék izmok vizsgálata...
Szép napot kívánok! Az lenne a kérdésem hogy milyen szakorvoshoz forduljak hogy ha szeretném kideríteni hogy a medencefenék izmaim vagy - lehet...
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?