• Chlamydia mikor múlik el?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr! Védekezés nélkül orálisan elégítettek ki. Rá pár hétre égett vizelés után meg minimális sárga vagy átlátszó folyásom lett. Elmentem kenetvizsgálatra, chlamydia pozitív lett. Kaptam rá gyógyszert, kezelés után két héttel megint teszt, már negatív húgycsőből. Tripper, gomba, trichomonas is negatív. De minden tünetem ( herefájdalom, húgycső vége fáj meg minimális váladékozás) fennáll. Sőt antibiotikum alatt nemhogy jobb de rosszabb lett. Lehetséges hogy a negatív teszt ellenére pl mégis jelenvan a prosztatában vagy a hólyagban, bélben stb? Mi lenne a további teendő? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a chlamydia témában

        Kontroll vizsgálat javasolt urológiai szakrendelésen, valószínűleg a korábban szedett antibiotikus kezelést tovább kell folytatnia, azt követően ismételt tenyésztésre van szükség.


        Kérdés: 2018. augusztus 15., 20:05; Megválaszolva: 2018. augusztus 18., 23:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: