Chlamydia mikor múlik el?

Tisztelt Doktorúr! Védekezés nélkül orálisan elégítettek ki. Rá pár hétre égett vizelés után meg minimális sárga vagy átlátszó folyásom lett. Elmentem kenetvizsgálatra, chlamydia pozitív lett. Kaptam rá gyógyszert, kezelés után két héttel megint teszt, már negatív húgycsőből. Tripper, gomba, trichomonas is negatív. De minden tünetem (herefájdalom, húgycső vége fáj meg minimális váladékozás) fennáll. Sőt antibiotikum alatt nemhogy jobb de rosszabb lett. Lehetséges hogy a negatív teszt ellenére pl mégis jelenvan a prosztatában vagy a hólyagban, bélben stb? Mi lenne a további teendő? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza chlamydia témában

Kontroll vizsgálat javasolt urológiai szakrendelésen, valószínűleg a korábban szedett antibiotikus kezelést tovább kell folytatnia, azt követően ismételt tenyésztésre van szükség.

Kérdés: 2018. augusztus 15., 20:05; Megválaszolva: 2018. augusztus 18., 23:49
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés