chlamidya-?

Üdvözlöm, Az én állapotom akkor a lelet alapján igényel antiotikumos kezelést? Köszönettel, Béla

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza a Chlamydia témában

Kedves Béla! Jelenleg nem igényel antibiotikus kezelést. Amennyiben láz, köhögés jelentkezne, vagy általános rossz közérzete nem múlna, kontroll labor, és chlamydia szerológiai vizsgálat javasolt. Üdvözlettel:

Kérdés: 2018. július 11., 18:55; Megválaszolva: 2018. július 16., 10:06
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés