chlamidya-?

Üdvözlöm, Az én állapotom akkor a lelet alapján igényel antiotikumos kezelést? Köszönettel, Béla

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza Chlamydia témában

Kedves Béla!

Jelenleg nem igényel antibiotikus kezelést. Amennyiben láz, köhögés jelentkezne, vagy általános rossz közérzete nem múlna, kontroll labor, és chlamydia szerológiai vizsgálat javasolt.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2018. július 11., 18:55; Megválaszolva: 2018. július 16., 10:06
Kérdések és válaszok: Egyéb
Chlamidya fertőzés?
Kedves Doktornő! A csatolt lelet alapján kérem mondja meg, hogy jelen pillanatban (a lelet készülésekor) van-e Chlamydia fertőzésem? Tehát, hogy...
Oltási dilemma
Pszihés viszketés
Járvány és vakcina