• Vigantol + Gravida

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 4 hetes baba anyukája vagyok. A pici napi 1 csepp Vigantolt kap kizárólagos anyatejes táplálás mellett. Szeretnék étrendkiegészítő szoptatós vitamint szedni (Béres Gravida) viszont a betegtájékoztatón azt olvasom, hogy a Gravidában lévő D3 vitamin kiválasztódik az anyatejben. Szeretném megkérdezni hogy ez okozhat-e a babánál problémát. A gyerekorvos figyelmeztetett hogy a Vigantolt nagyon precízen adagoljuk és semmiképpen ne kapjon a baba napi 1 cseppnél többet.

        Dr. Balogh Andrea válasza a terhesvitamin témában

        Kedves Kérdező! Nyugodtan szedheti a vitamint és a Vigantolt is adhatja a babának nem lesz semmi következménye, az anyatejben nem választódik ki olyan mennyiségben a D vitamin ami gondot jelentene. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 10., 23:29; Megválaszolva: 2011. március 15., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés