Milgamma után terhes vitamin?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Három hónapig napi 3X1 Milgammát szedtem mert bölcsességfog műtét után zsibbadt a nyelvem. A fogorvos azt mondta hogy három hónap szünet után kezdjem el újból szedni. Még két és fél hónap vissza van a szünetből. Párommal kisbabát szeretnénk. Kérdésem az lenne hogy szedhetek e terhes vitamint (a milgamma szünetében) , mert az is tartalmaz B6 vitamint (mint a milgamma) . Válaszát előre is köszönöm!

WEBBeteg Szakértő válasza terhesvitamin témában

Kedves Kérdező! Nyugodtan szedhet terhességi vitamint.

Kérdés: 2011. július 13., 18:09; Megválaszolva: 2011. július 16., 07:07
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesvitamin
Tisztelt Doktor úr! 8hetes kismama vagyok 2.gyermekemmel, és Hipp natal vitamint szedek. Az előző terhességnél is azt szedtem, állandóan rosszul...
Femibion 800 és 400
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Azt szeretném kérdezni, hogy pajzsmirigy alul működés miatt szedett Letrox 50 (napi fél szem) mellett lehet e szedni a...
Gravida vagy Elevit?
Tisztelt Weborvos! Nem tudom eldöntetni, hogy melyik lenne a megfelelő vitaminforrás. Gravida vagy Elevit? A terhességet megelőzően is ajánlott...
Pajmirigy alulműködés-terhesvitamin
Tisztelt Szakértő! Pajzsmirigy alulműködésem van, amelyre napi 25mg L-Thyroxint szedek. Párommal kisbabát szeretnénk, ezért nézegetem a...
magzatvédő vitamin
Jó napot kívánok! Magzatvédő vitaminról lenne kérdésem. A napokban teszteltem pozitívat, aminek nagyon örültem. Eddig kétnaponta vettem be egy...