Fogamzás és sport

Tisztelt Dr. Tekse István! Férjemmel gyermeket szeretnénk mihamarabb. Jelenleg rendeszeresen küzdősportolok. A fogamzás és a terhesség létrejöttét befolyásolja ez a fajta sport? Érdemes már a teherbeesés előtt felhagyni ezzel a sportággal vagy elég a már megállípított terhesség után? Rizikót jelent-e ha a baba megfogant már, viszont én még nem tudok róla (a vérzés kimaradásáig és a nőgyógyászati vizsgálatig) és ezalatt történik a sport tevékenység? Üdvözlettel, Nagy-Molnár Valéria

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza küzdősport témában

Kedves Valéria!

Azt gondolom nem tenne jót ha - nem írta milyen sportról van szó pontosan - hasi ütéseket kapna, vagy esetleg nagyobbakat esne. Másféle aerob mozgás lenne most a megfelelő.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. május 26., 10:59; Megválaszolva: 2015. június 01., 10:28
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása