GÁTIZOM TORNA

Tisztelt Hölgyem/Uram! 22 hetes terhes vagyok második gyermekemmel. Kismedence visszérrel lehet gátizom tornát végezni?

† Dr. Szalóczy Péter válasza torna témában

Kedves Kérdező! Amilyen hasznos nem terhes állapotban a gátizom torna, terhesen inkáb ne, vagy csak nagyon gyengéden végezze ha gyakorlott benne. Szülés után mielőbb folytassa.

Kérdés: 2014. július 11., 17:12 ;Megválaszolva: 2014. július 14., 06:54
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Torna terhesség alatt II.
Kedves Doktornő! Válaszát nagyon köszönöm. Az edzés nem erőedzés, inkább ilyen izzasztós, de azér keresek majd kismamatornát, azt lehet már az...
Korai terhességi ,alhasi fájdalom
Terhesség előtti sör
Pajzsmirigy betegség
Terhesség előtti alkohol