Pánikbetegség

kethetepanikbeteglettem. alandohalalfelelmemvan eros szorongasjon ram napjaban tobszor. ami a legjobban agaszt, hogy elol anyakam folyamatosan feszul. nyaki gerinc kopasom is van. adoktornom azt mondja, hogy ez a feszules pszihes alapon van.xanax025tabletat szedek mar ket hete. ennek ellenere anyaki feszulesem nem mulik.mitol van meg mindig ez a fajdalom, es miert nem mulik el.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza pánikbetegség témában

Kedves Kérdező!

A pánikbetegség egy folyamat, mely hosszú idő alatt alakul ki, nem 2 hét alatt, csak a tüneteit kezdte el most észlelni. Amennyi idő alatt alakult ki, olyan hosszú idő a gyógyulás, vagy legalábbis a tünetek javulása. Adjon még időt a szorongásoldónak, érdemes kiegészíteni pszichoterápiával is, és stresszkezelési technikákat is javasolt elsajátítani.

Kérdés: 2011. január 19., 08:59; Megválaszolva: 2011. január 19., 12:51
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?