• Pánikbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kethetepanikbeteglettem. alandohalalfelelmemvan eros szorongasjon ram napjaban tobszor. ami a legjobban agaszt, hogy elol anyakam folyamatosan feszul. nyaki gerinc kopasom is van. adoktornom azt mondja,hogy ez a feszules pszihes alapon van.xanax025tabletat szedek mar ket hete. ennek ellenere anyaki feszulesem nem mulik.mitol van meg mindig ez a fajdalom,es miert nem mulik el.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! A pánikbetegség egy folyamat, mely hosszú idő alatt alakul ki, nem 2 hét alatt, csak a tüneteit kezdte el most észlelni.Amennyi idő alatt alakult ki, olyan hosszú idő a gyógyulás, vagy legalábbis a tünetek javulása. Adjon még időt a szorongásoldónak, érdemes kiegészíteni pszichoterápiával is, és stresszkezelési technikákat is javasolt elsajátítani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 19., 08:59; Megválaszolva: 2011. január 19., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés