Szív probléma!

Tisztelt Doktor Úr v Nő! A mellkasomban szúró, erős görcsös érzést napok óta. A fülem fáj és bal kezem elég sokszor elzsibbad.Voltam orvosnál, pánik betegség, de a panaszaim nem szűnnek. A nyugtatóktól csak alszom.de a fájdalom nem múlik. Mit tegyek? Köszönettel: Magdy

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza pánikbetegség témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben vizsgálatokkal kizárták a szervi okokat, akkor gyógyszeres és pszichoterápia együtt lehet célravezető. Javasolt lenne stresszkezelési módszereket elsajátítania.

Kérdés: 2011. január 18., 19:48; Megválaszolva: 2011. január 19., 11:11
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?