• Súlyos depresszió

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mi a teendő egy depressziós embernél ha már a gyógyszer sem segít és pszichiátriára került? Egyik ismerősöm hónapok óta járt pszichológushoz de a felírt antidepresszánsok nem hozták meg a várt eredményt. A nő legyengült és egyensúlyzavar is fellépett az állandó remegés és szorongás mellett.Sajnos az orvosok sem mondanak semmit a pszichiátrián az állapota pedig egyre rosszabb a sok nyugtatótól, habár eszik..

        Dr. Kalóczkai Andrea válasza a depresszió, szorongás témában

        Kedves Kérdező! A depresszió igen súlyos betegséggé válhat. De legtöbbször uralkodni tud rajta az orvostudomány. Forduljon kérdéseivel a pszichiáter kollégákhoz. A gyógyulás akár fél-egy évig is tarthat. A nyugtatók kiegészitő részei a kezelésnek, legtöbbször szükség van rájuk. Az antidepresszánsoknak sok mellékhatásuk lehet, ezekről tájékoztatni kell a kezelőorvost.


        Dr. Kalóczkai Andrea
        Ideg- és lélekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Kalóczkai Andrea

        Kérdés: 2012. április 06., 12:28; Megválaszolva: 2012. április 10., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: