mi bajom lehet?

Jónapot dr. nő! Az a bajom h félek nagyon, nem értem h lehet magas pulzusom és alacsony a vérnyomásom, valamelyik nap nagyon megijedtem rosszul lettem és megmértem 105/54 és 176 volt a pulzusom vissza tértem a gyógyszerszedésre panangint és nebivolol sandozt szedek most ugy ahogy jobb de még igy is magas de legalább 100 alatt van, mérem minden nap egyszer, irom is de nem vagyok elégedett, voltam kardiológiai vizsgálaton is nem találtak semmit, ultrahangon sem meg az ekg sem, hogy lehet ez? az orvosom meg szerintem nem vesz komolyan felírja a gyógyszert és mehetek is. pajzsmirigyem is rendben van. voltam pszichologusnál is mert pánik beteg is voltam, de annak vége, már nem járok, néha elég stresszes vagyok hamar ideges leszek mindenen de nem hiszem h ez az ok és h mindig. ha lenne valami jó tanácsa szívesen meghallgatnám. köszönöm a segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza ritmuszavar témában

Kedves Kérdező, 176/perc pulzus mellett a 105/54 Hgmm vérnyomás elfogadható érték. A pulzus szám emelkedés oka nem világos a leírásból. Mozgásra, vagy nyugalomban lett ennyi? Hirtelen, vagy fokozatosan gyorsult fel a szívdobogás? Hogyan végződött- lassan, vagy hirtelen szűnt-e meg a heves szívverés? Ezeket mindenképpen meg kellene figyelni egy esetleges újabb rosszullét esetén. 24 órás EKG-monitorozás (Holter) vizsgálat hasznos lehet, de nem biztos, hogy lesz pont aznap panasz. Az egyetemi kardiológiai központokban van úgynevezett ritmus ambulancia, az Ön lakóhelyéhez legközelebbi rendelés felkeresése javasolt a további teendők tisztázása céljából. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. október 22., 11:05; Megválaszolva: 2015. október 23., 12:01
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szokatlan EKG: aggódjak?
Ritmuszavar
Mitől ver a szívem erősen
erős szívdobogás
Jó napot! Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy mi okozhatja a problémámat? A napokban tűnt fel a jelenség, hogy hirtelen minden előjel...