HIV megelőzés?

Kedves Doktornő! Meleg férfiként élem az életem, sokat olvastam HIV témában. Tudom hogy veszélyeztetett vagyok, ezért olvasok a megelőzés témakörben sokat, és így találtam a PreP-re. Külföldről tudok is rendelni nem vészes áron, egy ismerősöm már szed Tenvir-EM tablettát, és volt már több HIV pozitív férfival is anélkül hogy megfertőződött volna. Úgy olvastam több külföldi oldalon hogy 98-99%-osan véd a HIV ellen. Mennyire biztos ez a módszer? Óvszert nem szeretek használni. Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza HIV, STD témában

A PrEP több mint 90% valószínűséggel csökkenti a fertőződés lehetőségét, de még nagyobb biztonságot ad az óvszerrel való kombinációja.

Kérdés: 2017. január 14., 23:44; Megválaszolva: 2017. január 17., 15:40
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Fogamzásgátló tabletta
Lehetek terhes?
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye