HIV fertőzés gyanú

Tisztelt doktor Úr! Azért írok Önnek mert nagyon félek. 2 héttel ezelőtt volt egy nyelves csókom, és orálisan is kényeztettem, (úgy hogy előváladék került a számba, és az én számban fogínyvérzés állt fenn) egy olyan férfit, akiről így utólag nem tudom biztosan hogy HIV pozitív-e vagy sem. Arról nincs tudomásom hogy az ő szájában volt -e egy esetleges seb amely vérezhetett....A kérdésem az , hogy ilyen módon el lehet-e kapni a vírust , vagy esetleg úgy, hogy előváladékos ujját a hüvelyembe helyezte, illetve orálisan kényeztetett? Tisztelettel! Izabella

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

Ilyen módon a betegség átvitelének lehetősége gyakorlatilag kizárt, efelöl megnyugodhat.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2021. február 22., 20:08; Megválaszolva: 2021. március 08., 12:03
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?
HIV/ARS 2
Tisztelt Doktor Úr, Doktornő! Köszönöm a választ korábbi kérdésemre: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Az eset utáni...