HIV/ARS 3

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https://m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a torokfájás az esettől számított 46-47. napon. Mit egy korábbi még meg nem válaszolt kérdésben írtam a 29. napon teszteltem alere determine rapid HIV teszttel. Ajánlott lenne az esetet mérlegelvén elvégezni egy második tesztet? Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sarkadi Adrien válasza a HIV témában

Kedves Kérdező! Sokkal nagyobb valószínűsége van egyéb légúti infekciónak, különösen ebben az epidemiológiai helyzetben. Javaslom, hogy gondoljon kicsit túl ezen az egy diagnózison, jelentkezzen háziorvosánál, amennyiben ő indokoltnak látja, megjavasolja a szükséges vírusszűrés, vagy infektológushoz küldi. Tisztelettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus szakorvos

Kérdés: 2020. szeptember 27., 06:09; Megválaszolva: 2020. október 24., 10:26
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi