• Zöldhályoggal lehet repülőgéppel utazni?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Szeretnék Spanyolorágba repülni, de nemtudom lehet e evvel a betegséggel? glaucomával? h a nyomás milyen hatással lesz a szememre? egyik szememet megoperálták 10 éve, a másikba csepegtetem. Igy minden rendben van. választ előre is köszönöm:D

        WEBBeteg szakértő válasza a glaukoma témában

        Tisztelt kérdező! Megfelelően karban tartott zöldhályog esetén a szemnyomás stabilan a norm. tartományban van. Átlagos repülőgépes utazás során nincs lényeges nyomás ingadozás ami elváltozást okozna. Fontos ugyanakkor gondoskodni az utazás egész időtartama alatt a megfelelő gyógyszerekről!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 06., 19:36; Megválaszolva: 2012. március 11., 15:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: