• Még mindig apukámról kérdezek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        apukámnak az lenne a kérdése hogy e keze fog -e javulni a napokban irtam hogy zsibad meg hogy fáj neki akihez jártunk egy györi orvoshoz rum drhoz és ö monta hogy nem jo az izomstimulátor mert hogy a vérrögött elinditja nem értem hogy mért nem segit a rum dr mikor a lányom kért kölcsön izom stimulátort és már anyit elértem hogy mozog a kezem és érzem meg hogy jobb neki de mégse ajálja most megyünk egy másik orvoshoz hátha megért engem.de nagyon szépen megkérem hogy mondja meg nekem hogy tudom-e valaha fogni rendesen a kezemel ?mint a történetemben leirtam hogy agyemboliát kaptam és nem tudok bele törödni hogy nem tudom használni a kezemet rendesen kérem agyon tanácsot vagy segitsen hogy megkapjam aszt a gépet ha van rá mod elöreis köszönöm megértését

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező! A másik orvos felkeresése jó ötlet. A TENS készülék nem tud rögöt elindítani a szervezetében, viszont az izmok ingerlésével azok működésén javíthat. Nyugodtan használhatja. Ha nem írják fel, akkor kérdezzék meg a gyógyászati segédeszköz boltban mennyibe kerül vény nélkül. Ha neurológust vagy rehabilitációs szakembert keresnek fel, biztosan felírják.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 26., 19:41; Megválaszolva: 2010. december 04., 20:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés