Skizofrén lennék?

Üdvözletem. Következő tüneteket észlelem magamon.: Párom barátaira, barátainkra való féltékenykedés, közös bulikon folyamatos viták generálása, párom figyelése (sms-ek stb.) Külvilág teljes kizárása, saját világomba visszavonulás, munkavégzésem színvonalának visszaesése, Ok nélküli összeveszés a párommal mikor egyik közös barátunkkal találkozott, legjobb barátom elvesztése folyamatos féltékenykedésem miatt. Skizofrén lennék? Keressek fel pszichiátert? Vagy próbálkozzak hangulatjavítokkal? Mielőbbi válaszukat várva! Üdvözlettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza skizofrénia témában

Kedves Kérdező!

Én azt gondolom, hogy az ön esetében inkább önbizalomhiányról vagy valamiféle más lelki problémáról lehet szó, így azt javaslom, hogy forduljon pszichológushoz. A gyógyszeres kezelést egyelőre nem tartom indokoltnak.

Kérdés: 2012. június 20., 17:11; Megválaszolva: 2012. június 24., 22:10
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Emlékezet kiesés?
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...
Elmebeteg az anyukám