skizofrénia

Tisztelt Doktornő! kérdésem az lenne, hogy milen eséllyel indulok a leszázalékolásra skizofréniával? 2014-bne állapították meg a betegségemet, sajnos a munkahelyi stresszt nehezen viselem, az orvosom pedig a 3 műszakos munkavégzést nem ajánlotta. Válaszáért előre is köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza Skizofrénia témában

Tisztelt Kérdező,

A tünetek súlyosságától is függ, de általánosságban azt mondhatom, hogy a skizofrénia "erős" diagnózis ebből a szempontból. Érdemes az egyéb meglévő diagnózisokat, betegségeket is mellé sorakoztatni.

Tanácsolnám akikérni a háziorvosa véleményét, aki ezt a folyamatot kézben fogja tartani, ha elindul.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2019. június 19., 14:25; Megválaszolva: 2019. június 19., 18:04
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Indulatkezelés
Szorongás okozta gyomorpanasz?
Szorongás vagy betegség
Szerotonin szint extrém magas